طرز تهیه انواع پودینگ مرحله به مرحله
پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه پودینگ خوش طعم برای مهمانی ها
مواد لازم برای تهیه پودینگ
-
شکر = نصف پیمانه -
نشاسته ذرت =یک چهارم پیمانه -
پودر کاکائو= 3 قاشق غذاخوری -
شیر=2 و سه چهارم پیمانه -
وانیل =مقداری -
کره =2 قاشق غذاخوری -
نمک=یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه پودینگ خوشمزه در منزل
-
شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم -
به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه … البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه ….. -
بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه میکنیم … -
وقتی خنک شد تو ظرف کشیده و سرو میکنیم
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
-
شیر چهار پیمانه -
زرده تخممرغ دو عدد -
شکر یک پیمانه -
وانیل یک دوم قاشق چایخوری -
موز یا گردو برای تزئین -
پودر کاکائو دو قاشق -
کره یک قاشق -
آرد سه قاشق -
نشاسته ذرت یک قاشق
طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی
-
داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده را هم زده با هم میزنیم. -
روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن میپزیم. -
بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش میکنیم و بلافاصله در ظرف سرو میکشیم و با گردو یا موز تزئین میکنیم.
نکات مهم برای تهیه پودینگ
-
به زرده تخممرغ کمی شیر اضافه کرده هم میزنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه میکنیم. -
یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط میکنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه میکنیم.
لذت آشپزی با دلگرم :
آموزش طرز تهیه ی دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
طرز تهیه ی دسر پان اسپانیا شیک و مجلسی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی