محمدرضا آمویی در گفتگو با گزارشگر بیشتر وی گفت: امنیت عمومی و اجتماعی جنبه عینی و روانی دارد و عاملان درگیری و تصاویر و فیلم های پخش شده در کرمانشاه طی روزهای اخیر توسط پلیس کرمانشاه دستگیر شدند.
وی افزود: 85 درصد جرایم در استان کرمانشاه کشف و رسیدگی شده است اما افراد در فضای مجازی فقط وقوع جرایم را مشاهده می کنند و درگیری را مشاهده نمی کنند و انتشار فیلم و تصاویر جرایم باعث ناامنی پلیس و مردم می شود .
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه گفت: 85 درصد از جرائم استان کرمانشاه فقط در شهر کرمانشاه انجام شده و 15 درصد باقیمانده مربوط به 13 شهر استان است.
آمویی با اشاره به جایگاه استان کرمانشاه در ارتکاب جرایم در کشور اظهار داشت: کرمانشاه نهمین کلانشهر کشور است و در ارتکاب جرایم دارای رتبه 24 است و برای برخی از جرایم دارای رتبه بهتری است.
18 دقیقه حضور پلیس کرمانشاه در صحنه جنایت
وی خاطرنشان کرد: 3 هزار تماس روزانه توسط مردم با کلانتری 110 استان کرمانشاه برقرار می شود و عملیات تقریباً در هر دقیقه انجام می شود که با دقت توسط مأموران انتظامی کنترل می شود.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه با اشاره به مدت حضور مأموران انتظامی در صحنه جرم گفت: مأموریت های پلیس با دو فوریت و بدون فوریت به دو گروه تقسیم می شوند و مدت حضور مأموران در صحنه جرم 18 است. دقایق.
عمویی افزود: از ابتدای امسال پلیس کرمانشاه 3 هزار و 549 سارق را دستگیر کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد افزایش داشته است.
وی تاکید کرد: به دلیل برخورد دستگاه قضایی متناسب با جرایم و مشکلات موجود ، اما هزینه ارتکاب جرم کاهش یافته و بازدارندگی لازم وجود ندارد.