به گزارش سایت طلا، به احتمال زیاد تاکنون به فرایند شارژ شدن گوشی خود فکر نکرده اید. تنها کاری که همه ما انجام میدهیم این است که کابل را به گوشی وصل میکنیم و آن را رها میکنیم تا به میزان مورد نیاز ما شارژ شود. اما روزی با این موضوع مواجه خواهید شد که گوشی اندرویدی شما برای شارژ شدن به مشکل بخورد.
البته وقتی این اتفاق میافتد لازم نیست فورا به یک مرکز تعمیرات تلفن همراه بروید، زیرا این مشکل میتواند با تعدادی از راه حلهای ساده، اما کاربردی رفع شود. در اینجا تعدادی راه حل به شما معرفی میکنیم که در صورت به مشکل خوردن در زمینه شارژ تلفن اندرویدی خود، میتوانید آنها را امتحان کنید.
راه اندازی مجدد گوشی
قبل از آنچه در گوگل جستجو کنید که چرا گوشی شما شارژ نمیشود، سعی کنید تلفن خود را یکبار خاموش و دوباره روشن کنید. اغلب اوقات دلیل شارژ نشدن گوشی شما هنگام اتصال به برق این است که یک مشکل ساده در اتصال وجود دارد. برای رفع مشکلاتی که به نظر موقت هستند، راه اندازی مجدد میتواند همیشه اولین کاری باشد که باید انجام دهید.
راه اندازی مجدد تلفن، تمام سرویس پس زمینه را از نو آغاز میکند و میتواند مشکل شارژ تلفن همراه شما را حل کند. راه اندازی مجدد همچنین اجزای اصلی عملکرد تلفن شما را تازه سازی میکند و در صورتی که یکی از آنها از کار افتاده باشد، آن را دوباره به راه اندازی میکند. برای انجام سریع راه اندازی مجدد، کافی است دکمه پاور را نگه دارید و روی گزینه Restart ضربه بزنید.
تلفن خود را در حالت ایمن قرار دهید
اگر گوشی شما پس از راه اندازی مجدد باز هم شارژ نمیشود، سعی کنید گوشی خود را در حالت ایمن راه اندازی کنید. حالت ایمن یک محیط «جعبه شنی» است که تلفن شما را به نرم افزارهایی که در ابتدا با آن ارسال شده است محدود میکند. در واقع برنامههای شخص ثالثی که دانلود کرده اید در حالت ایمن اجرا نمیشوند.
اگر گوشی همراه شما در این حالت شارژ شود میتوانید اطمینان حاصل کنید که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و یک سرویس شخص ثالت باعث اختلال در شارژ کردن گوشی شده است. اکنون برنامههایی را در نظر بگیرید که به تازگی دانلود کرده اید، یکی از آنها احتمالا عامل مشکلی هستند که برای شما ایجاد شده است.
از آنجایی که در گوشیهای اندرویدی مختلف، نحوه وارد شدن به حالت ایمن متفاوت است، میتوانید برای فعال کردن این ویژگی به وبسایتهایی که از دستگاه شما پشتیبانی میکنند نگاهی بیندازید.
کابل، پریز و آداپتور متفاوتی را امتحان کنید
اگر مشکل شما همچنان باقی است، ممکن است کابل شارژ شما ایراد داشته باشد و به همین خاطر باید مواردی مانند کابل و آداپتور و پریز دیگری را هم امتحان کنید تا از عملکرد آنها اطمینان حاصل کنید. سادهترین راه برای بررسی اینکه آیا کابل مقصر مشکلات شماست یا نه این است که تلفن همراه خود را با استفاده از کابل USB به رایانه متصل کنید. اگر در این مرحله گوشی شما به رایانه متصل شود، پس مشکل شما میتواند از پریز یا از آداپتور باشد.
از نبود اشکال نرم افزاری مطمئن شوید
اگر تلفن شما با وجود اینکه اعلان در حال شارژ را به شما نشان میدهد، اما د رواقع شارژ نمیشود، یا کابل به آن متصل شده، اما شارژ نمیشود، ممکن است مشکل نرم افزاری برای شما ایجاد شده باشد. با نصب اپلیکیشنی به نام «Ampere» میتوانید اطمینان حاصل کنید که آیا جریان برقی به گوشی شما وارد میشود یا خیر.
«Ampere» یک برنامه ساده است که به شما امکان میدهد در هر لحظه میزان جریان شارژ یا شارژ گوشی خود را مشاهده کنید. این برنامه همچنین دارای چند ویژگی دیگری مثل دمای باتری و میزان جریان است که ممکن است به کارتان بیاید.
پورت شارژ را تمیز کنید
اگر برنامه Ampere نشان میدهد که شارژی به گوشی شما وارد شده مقصر این مشکل میتواند زبالههایی باشد که درگاه شارژ شما گیر کرده اند. ذرات گرد و غبار میتوانند به سرعت در ورودی شارژ جمع شوند و مانع اتصال تلفن شما به منبع برق شوند. پورت شارژ گوشی خود را بررسی کنید و اگر متوجه تجمع گرد و غبار شدید، آن را تمیز کنید.
احتمال خیس شدن درگاه شارژ
حتی تلفنهای مقاوم در برابر آب نیز برای نیاز به مراقبت در این زمینه دارند. اگر گوشی شما خیس شده است و اکنون برای شما سوال پیش آمده که چرا شارژ نمیشود به احتمال زیاد مقصر این مشکل همان آب است. اگر چنین اتفاق افتاده اصلا نباید گوشی خود را شارژ کنید و به عنوان اولین کار باید از خشک بودن قطعات داخلی گوشی خود مطمئن شوید.
برای این کار میتوانید از هوای گرم استفاده کنید و یا گوشی خود را در یک کاسه برنج بریزید. با این حال، باید حداقل یک روز صبر کنید تا گوشی خود را دوباره به شارژ وصل کنید. بعد از ۲۴ ساعت سعی کنید گوشی خود را شارژ کنید و احتمالا مشکل شما رفع شده است. اگر چنین اتفاقی نیفتاد احتمالا به عنوان روش آخر باید به تعمیر تلفن همراه خود فکر کنید.