رسپی فینگر فود (غذا انگشتی ) ویژه مهمانی رسمی


تهیه فینگر فود ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز پخت فینگر فود

طرز پخت فینگر فود

شامل پاند كيك مرغ ، ساندويچ كالباس، رول كالباس، گردو روسي ك داخلش كشك بادمجونه

پاند کیک سوسیس یا مرغ يا ميگو


مواد میانی:

سوسیس /۴ عدد یا به دلخواه مرغ وقارچ پخته شده


مواد کیک:


تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ پیمانه
پنیرصبحانه رنده شده۱ پیمانه
کره نصف پیمانه،
بکینگ پودر۲ ق چ
نمک به میزان لازم
جعفري خورد شده
فلفل
پنير پتتزا يا گودا
ادويه جهت طعم دارشدن
سفیده وزرده جدا
سفیده روحسابی میزنیم


کره وپنیر رامخلوط کرده زرده هارو دانه دانه اضافه کرده وهم میزنیم.بعد جعفري و فلفل و ادويه رو اضافه ميكنيم و آرد وبکینگ پودر ونمک روکم کم اضافه میکنیم وسفیده هم کم کم اضافه میکنیم.

درقالبی چرب شده وکاغذ انداخته میریزیم وازموادمیانی وسطش میریزیم و پنير پيتزا يا گودا ميريزيم روش رو هم پودر پانكو ميريزيم۱۷۵ درجه،۶۰ دقیقه هم ب نظرم لازم نيست من بين ١٥ تا ٢٥ بسته ب اندازه ي قالب ميزارم هر چي كوچيك تر زمان پخت كمتر اخر سر گريل رو روشن ميكنيد و طلايي شد ورش ميداريد.

( من قبل از فر روش پودر سوخاري پانكو ريختم طعمش جالب بود و اگه كاپي درست كنيد ميتونيد تنوعي بريز و نريز كنيد )

رول كالباس ، كالباس مستطيلي ، پنير گودا، پودر پانكو ،تخم مرغ. روي كالباس ي تيكه پنير گودا بزاريد ، رولش كنيد و با خلال دندون رول نگهش داريد، داخل تخم مرغ بزنيد و بعد داخل پودر سوخاري پانكو ، و اخر سر سرخش كنيد . سرد ك شد برش بزنيد.

بیشتر بخوانید  لازانیا لقمه ای مرغ و گردو

ساندويچ كالباس ، نون تست و سس مايونز و پنير گودا ، كالباس ب صورت مربع برش بخوره و روشم ي خلال دندون

منبع: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید