رتبه در سهمیه ارشد چقدر است عمل اصلی در کارنامه کنکور ارشد چیست و کد ضریب در کارنامه ارشد چیست و کد ضرایب در دفترچه کنکور به چه معناست؟
بعد از انتشار نتایج کنکور
در قسمت شماره یک همانطور که مشاهده می کنید اطلاعاتی در مورد آزمون داوطلب وجود دارد که شامل تعداد داوطلبان، علاقه مندی به دانشگاه پیام نور و موسسه غیرانتفاعی می باشد، شما مجاز به انتخاب رشته و رشته برای آزمون هستید. .
تعداد خوبی از پیشنهادات که مشخصه! علاقه به دانشگاه پیام نور و سازمان غیرانتفاعی به حدی بود که باید در آن زمان ثبت نام می کردید. اولیه شما به دلیل علاقه به انتخاب دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور کارت اعتباری ویژه خریدید. یعنی اگر در مقابل علاقه دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی بگوید “نه” یعنی در لحظه ثبت نام. اولیه شما از این دو دانشگاه سود نخریدید.
حال اگر در آن زمان از این موضوع اطلاعی نداشتید و اکنون به هر دلیلی می خواهید به دانشگاه پیام نور و یک موسسه غیرانتفاعی بروید. ارشد انتخاب رشته داشته باشید، نگران نباشید! زیرا با انتخاب رشته لینک خرید کارت اعتباری دانشگاه پیام نور و موسسه غیرانتفاعی مجددا فعال می شود و می توانید آن را خریداری کنید.
در قسمت بعدی یا همون شماره 2 همونطور که میبینید دروس امتحانی با درصدی که گرفتید نوشته شده.
اما بریم سراغ مهم ترین قسمت سابقه ارشد که تاثیر زیادی در الگوی انتخاب رشته دارد. این قسمت کارنامه کنکور کارشناسی ارشد انتخاب دقیق و اصولی تعداد ستون های این جدول کمک زیادی می کند ببینید، ما این را به طور خاص برای شما توضیح داده ایم.
اولین ستونی که مشاهده می کنید «کد ضریب» است. حالا منظور از کد ضریب چیست؟ یک کد فرد نشان دهنده یک سری روندها در یک مجموعه امتحانی است. مثلا شما دفترچه خاطرات مجموعه حسابداری فوق دارای 3 کد ضریب می باشد. یعنی اگر کتاب ثبت نام در کنکورهای بالاتر ببینید متوجه می شوید که با ضریب 1 می شود حسابداری، با ضریب 2 حسابرسی می شود و با ضریب 3 می شود مدیریت حسابداری. از درس های امتحان کنکور کارشناسی ارشد شانس آنها برای هر کد شانس رتبه شما را در کد شانس متفاوت می کند.
و انتشار رکورد اولیه اکثر داوطلبان با این موافق هستند دفترچه خاطرات آنها ناشناخته هستند و نمی دانند چگونه با آن برخورد کنند تحلیل و بررسی انجام دادن. اگر دقت کنید این را خواهید دید دفترچه خاطرات چند رتبه و تراز دارید و سوالی که از خیلی ها پرسیده می شود این است که بگویند رتبه یا تراز اصلی ما چیست و بر اساس چه عددی منطقه خود را انتخاب کنیم؟ به عنوان مثال اولین رکورد ارشد ما آن را برای شما تنظیم کردیم
ستون های بعدی که با آنها سر و کار دارید رتبه سهمیه و آخرین رتبه سهمیه مجاز است! با توجه به اولویت خود ابتدا باید در کد شانس ببینید رتبه آخرین نفر مجاز چقدر است سپس آن عدد را با رتبه سهمیه خود مقایسه کنید و ببینید چقدر تفاوت دارید تا شانس قبولی خود را بسنجید.
الان چه طور؟ برای اینکه ببینید شانس قبولی در هر کد شانس چقدر است، رتبه آخرین نفر قبول شده در سهمیه را بر 3 تقسیم کنید و پاسخ به دست آمده را با رتبه خود مقایسه کنید. مثلاً طبق همین سابقه، رتبه آخرین دریافتی “1226” است و این عدد بر 3 تقسیم می شود و به عدد “408” تبدیل می شود. دفترچه خاطرات عدد “359” است، حال اگر این دو عدد را با هم مقایسه کنیم، معلوم می شود که رتبه داوطلب “359” است و به نظر می رسد رتبه آخرین نفری که مجاز به انتخاب رشته شده است، “408” باشد.