طرز تهیه رب انار طبیعی
رب انار مثل ادویه به غذا طعم میدهد در ادامه برای اطلاع از ترفند پخت رب انار طبیعی با ما همراه باشید.
طرز تهیه رب انار طبیعی
رب انار یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار است که در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده میشود. رب انار طبیعی را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. در این مطلب، طرز تهیه رب انار طبیعی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
انار ترش: 5 کیلوگرم
آب: 5 لیتر نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. انار را خوب بشویید و هستههای آن را جدا کنید.2. انار را در مخلوطکن یا چرخ گوشت بریزید و آب آن را بگیرید.3. آب انار را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.4. اجازه دهید آب انار به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2-3 ساعت بجوشد تا غلیظ شود.5. در حین جوشیدن، کف روی آب انار را جمع کنید و دور بریزید.6. بعد از اینکه رب انار به غلظت دلخواه رسید، نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.7. رب انار را در یک ظرف شیشهای تمیز بریزید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
نکات:
برای تهیه رب انار طبیعی، از انار ترش استفاده کنید.
اگر میخواهید رب انار شما غلیظتر شود، میتوانید زمان جوشیدن آن را بیشتر کنید. برای اینکه رب انار شما یکدست شود، میتوانید آن را از صافی رد کنید.
فواید رب انار:
رب انار یک ماده غذایی مغذی است که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است. برخی از فواید رب انار عبارتند از:
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود سلامت قلب کاهش خطر ابتلا به سرطان
بهبود سلامت پوست بهبود سلامت گوارش
نحوه استفاده از رب انار:
رب انار را میتوان به صورت مستقیم مصرف کرد یا در تهیه غذاهای مختلف مانند کباب، خورشت، سالاد و… استفاده کرد.
منبع: فمیلی شربت خوری