راویولی



Imageمواد لازم :


گوشت چرخ كرده 500 گرم


پياز 1 عدد


جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري


نمك قدري


فلفل قدري



طرز تهيه :


تمام اين مواد را با هم مخلوط مي کنيم و کمي مالش مي دهيم و با اين مايه کوفته ريزه درست مي کنيم ، ممکن است کوفته ها را کمي در روغن سرخ کرد يا همانطور خام بکار برد. روي ميز را کمي آرد مي پاشيم و مقداري از خمير را بر ميداريم و روي ميز بشکل مستطيل باز مي کنيم و روي نصف خمير را خانه هاي چهار گوش مي کشيم و روي هر خانه را يک عدد کوفته ريزه قرار ميدهيم و نصف ديگر لواش را روي آن مي آوريم و با دست اطراف کوفته ها را کمي فشار مي دهيم بطوري که هر دو خمير بهم بچسبند و کوفته ها بين دو خمير قرار بگيرند .


بعد خمير را چهار گوش چهار گوش مي بريم ، در اين صورت لواشهاي کوچکي که در وسط آن گوشت (کوفته ريزه) وجود دارد بدست مي آيد ، بايد دقت کرد اطراف خمير کاملا به هم چسبيده باشد ، بعد ظرفي را آب مي کنيم و کمي نمک در آب مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا جوش بيايد . بعد نانها را در آب جوش مي اندازيم تا چند جوش بزند و خمير پخته شود بعد انها را در صافي ميريزيم تا آب آنها برود

بیشتر بخوانید  آیا موافق خوراک جگر سیاه هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


يک ظرف نسوز را آماده ميکنيم ته ظرف را کمي سس سفيد ميريزيم و روي سس سفيد را مقداري راويولي اماده شده مي ريزيم ، باز روي راويولي را کمي سس سفيد مي ريزيم و کمي پنير رنده شده مي پاشيم ، باز کمي راويولي و سس سفيد و پنير بهمين طريق تا تمام مواد تمام شود .


روي ظرف را مقداري پنير مي پاشيم و ظرف را در فر با حرارت ملايم يکربع تا بيست دقيقه مي گذاريم و اين غذا را با همين ظرف نسوز سر ميز مي بريم . ممکن است بجاي سس سفيد سس قرمز بکار برد و بجاي کوفته ريزه گوشت قيمه اي پخته شده مصرف کرد . ممکن است بعد از اينکه راويولي را اماده کرديم بدون جوشانيدن درآب در روغن سرخ کنيم در اين صورت سس سفيد لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر ميز مي بريم .


دیدگاهتان را بنویسید