مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 500 گرم
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
نمك قدري
فلفل قدري
طرز تهيه :
تمام اين مواد را با هم مخلوط مي کنيم و کمي مالش مي دهيم و با اين مايه کوفته ريزه درست مي کنيم ، ممکن است کوفته ها را کمي در روغن سرخ کرد يا همانطور خام بکار برد. روي ميز را کمي آرد مي پاشيم و مقداري از خمير را بر ميداريم و روي ميز بشکل مستطيل باز مي کنيم و روي نصف خمير را خانه هاي چهار گوش مي کشيم و روي هر خانه را يک عدد کوفته ريزه قرار ميدهيم و نصف ديگر لواش را روي آن مي آوريم و با دست اطراف کوفته ها را کمي فشار مي دهيم بطوري که هر دو خمير بهم بچسبند و کوفته ها بين دو خمير قرار بگيرند .
بعد خمير را چهار گوش چهار گوش مي بريم ، در اين صورت لواشهاي کوچکي که در وسط آن گوشت (کوفته ريزه) وجود دارد بدست مي آيد ، بايد دقت کرد اطراف خمير کاملا به هم چسبيده باشد ، بعد ظرفي را آب مي کنيم و کمي نمک در آب مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا جوش بيايد . بعد نانها را در آب جوش مي اندازيم تا چند جوش بزند و خمير پخته شود بعد انها را در صافي ميريزيم تا آب آنها برود
يک ظرف نسوز را آماده ميکنيم ته ظرف را کمي سس سفيد ميريزيم و روي سس سفيد را مقداري راويولي اماده شده مي ريزيم ، باز روي راويولي را کمي سس سفيد مي ريزيم و کمي پنير رنده شده مي پاشيم ، باز کمي راويولي و سس سفيد و پنير بهمين طريق تا تمام مواد تمام شود .
روي ظرف را مقداري پنير مي پاشيم و ظرف را در فر با حرارت ملايم يکربع تا بيست دقيقه مي گذاريم و اين غذا را با همين ظرف نسوز سر ميز مي بريم . ممکن است بجاي سس سفيد سس قرمز بکار برد و بجاي کوفته ريزه گوشت قيمه اي پخته شده مصرف کرد . ممکن است بعد از اينکه راويولي را اماده کرديم بدون جوشانيدن درآب در روغن سرخ کنيم در اين صورت سس سفيد لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر ميز مي بريم .