راهی برای جلوگیری از پرخوری


راهی برای جلوگیری از پرخوری

راهی برای جلوگیری از پرخوری

وقتی گرسنه هستیم، غذا خوردن، مهم نیست که چه می خوریم کافی نیست اگر همیشه پرخوری می کنید، در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند احساس سیری کنید و پرخوری نکنید.

این شامل:


1. بیشتر بخورید

بسیاری از افراد در روز غذا نمی خورند و شب ها زیاد غذا می خورند، اگر مشغله زیادی دارید به غذا ترجیح دهید، اگر قصد کاهش وزن دارید غذا را محدود نکنید، این اشتباهی است که نتیجه عکس دارد، غذا بخورید. ناهار. حتی اگر یک کاسه سوپ باشد، میان وعده در محل کار، خوردن مقداری آجیل انرژی شما را در بعد از ظهر افزایش می دهد.

۲- غذاهای کامل بخورید

بدن ما غذاهای کامل را به عنوان غذاهای واقعی می شناسد. غذاهای کامل سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که به ما کمک می کنند احساس سیری کنیم. وقتی غذای آماده می خوریم، این غذاها حاوی مواد شیمیایی هستند. ما در مشکل هستیم و هنوز هم احساس گرسنگی می کنیم زیرا به دنبال مواد مغذی هستیم.

چربی های سالم بخورید

چربی های سالم شامل آووکادو، روغن زیتون، کره بادام زمینی، روغن نارگیل، سالمون، آجیل و دانه های روغنی هستند که برای سیری مفید هستند و حتی برخی از محصولات لبنی مانند ماست پرچرب و پنیر بز برای رژیم غذایی روزانه شما مفید هستند. روغن زیتون موجود در سالاد به جذب بیشتر مواد مغذی از سبزیجات کمک می کند دکتر لیپمن همیشه می گوید: چربی شما را چاق نمی کند. شکر باعث افزایش وزن می شود.

بیشتر بخوانید  غذاهای محبوب خواننده

4- استفاده از الیاف

بشقاب خود را با سبزیجات پر کنید و از غذاهای دیگر – پروتئین حبوبات، چربی ها – به عنوان ادویه استفاده کنید. سبزیجات پر فیبر زیاد بخورید که باعث می شود احساس سیری کنید.

5- استفاده از طعم تلخ

حس چشایی خود را با طعم تلخ تغییر دهید این اغلب میل به شیرینی را کاهش می دهد کلم ترش و کیمچی راه های خوبی برای استفاده از طعم تلخ هستند.

6- آب

اگر آب بیشتری بنوشید، پرانرژی تر می شوید، بنابراین فوراً به غذا نیاز ندارید. توصیه می شود هر روز نیم اونس آب بنوشید، اگر 140 پوند وزن دارید، 70 اونس آب می نوشید.

7- محرک های خود را در غذا بشناسید

همه ما غذاهایی را می شناسیم که باعث پرخوری می شوند و می توانند شامل یک لیوان کره بادام زمینی، آجیل نمکی یا حتی غلات کامل باشند. اکثر این غذاها هم خوشمزه و هم شیرین هستند. بهتر است غذاهایی که باعث پرخوری می شوند را شناسایی کنید و در خانه نگهداری نکنید.

8- خوردن (عمداً) در حضور دیگران

این یک دستور العمل از یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ارزان Roth است. یادآوری این است که غذا خوردن در زمانی که تنها هستیم با زمانی که در جمع هستیم متفاوت است، اگر غذا خوردن را در حضور دیگران تمرین کنید، ممکن است انتخاب بهتری برای غذا داشته باشید.

شیرینی:

اگر بیشتر اوقات هوس خوردن شیرینی جات دارید، سطح قند خون شما می تواند متفاوت باشد. با خوردن شیرینی، کیک، شکلات و نان شیرین فقط این مشکل را بدتر می کنید زیرا قند خون اشتهای شما را افزایش می دهد. سطح قند خون بالا و پایین تولید انسولین را افزایش می دهد که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در فرد افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید  تغذیه مناسب سرطان پانکراس

وقتی هوس شیرینی می کنید به جای این غذا میوه بخورید: بهترین میوه ای که قند طبیعی زیادی ندارد. به طور کلی سعی کنید از غذاهای غنی از فیبر مانند لوبیا، عدس، نخود و انواع کربوهیدرات ها مانند غلات کامل استفاده کنید که باعث تثبیت قند خون می شود.

شکلات:

میل بیش از حد به شکلات می تواند نتیجه کمبود منیزیم در بدن شما باشد.کمبود منیزیم باعث سردرد و خستگی در بسیاری از افراد می شود.بسیاری از متخصصان تغذیه معتقدند که بیش از 80 درصد افراد دچار کمبود منیزیم هستند و به همین دلیل است که بیشتر مردم شکلات را دوست دارند.

شکلات اگرچه خاصیت آنتی اکسیدانی خوبی دارد اما قند زیادی نیز دارد و اگر می خواهید شکلات بخورید در صورت امکان نوع تلخ آن را انتخاب کنید (بالای ۷۰ درصد).شکلات تلخ قند کمی دارد و آنتی اکسیدان بالایی دارد. می توانید غذاهای غنی از منیزیم مانند آجیل، ماهی و سبزیجات بخورید تا ولع مصرف شکلات را کاهش دهید.

غذای شور:

تمایل به خوردن غذاهای نمکی مانند پفک، چیپس یا پاپ کورن می تواند نتیجه استرس زیاد باشد که همچنین منجر به از کار افتادن غدد فوق کلیوی واقع در بالای کلیه ها می شود و به ما انرژی و قدرت مبارزه می دهد. همه انواع استرس: وقتی خیلی مضطرب هستید، غدد فوق کلیوی کورتیزول ترشح می کنند.

به همین دلیل است که شما تمایل شدیدی به خوردن غذاهای بسیار چرب دارید تا بدن شما بتواند به سرعت از آنها استفاده کند. وقتی تحت استرس زیادی هستید، مدیتیشن، تمرینات تنفس عمیق و ورزش به شما کمک زیادی می کند. اکتشافات علمی نشان داده است که وقتی میل شدید به خوردن غذاهای شور دارید، چند نفس عمیق و مدیتیشن می تواند شما را از این احساس خارج کند.

بیشتر بخوانید  معرفی ۷ نوع شکر خوراکی و مصارف گوناگون آنها

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید