مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

راهکار مناسب برای گرفتن تلخی آبلیمو تازه در منزل

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



چگونه تلخی آب لیموی تازه را بگیریم؟


روش گرفتن آبلیمو با دستگاهای صنعتی باعث میشود هسته های، لیمو هم کمی له شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو در ادامه مطلب با دلگرم همراه باشید.


راهکار مناسب برای گرفتن تلخی آبلیمو تازه در منزل


دلیل تلخ شدن آب‌ لیموهای خانگی چیست؟


گاهی فشار به پوست لیمو، باعث ترکیب روغن‌های اسانسی موجود در آن با آبلیمو می‌شود. از آنجا که ترکیب‌های برخی از این روغن‌ها تلخ است، امکان تلخ شدن آبلیمو هم به وجود می‌آید. البته این ترکیب‌های تلخ هیچ ضرری برای بدن ندارند.


راهکار مناسب برای گرفتن تلخی آبلیمو تازه در منزل


هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش می گیرد


  1. برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش می گیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

  2. ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی می ماند.


نکته آخر برای گرفتن تلخی آبلیمو


هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  ۱۰ راه طبیعی عالی برای از بین بردن کک در خانه
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *