راهنمای مراقبت از ماهی قرمز عید
اگر می خواهید ماهی قرمز و زیبا هفت ساله هر چه بیشتر عمر کنید و بیشتر به این طرف و آن طرف بروید، باید چند نکته را رعایت کنید تا شرایط مناسب را برای آنها ایجاد کنید.
ماهی قرمز او به عواملی مانند آب، هوا، دما و تغذیه مناسب نیاز دارد تا بتواند سالم بماند و بیشتر عمر کند.
* سعی کنید ماهی را از مراکز مجاز که دارای مجوز موقت برای فروش ماهیان زینتی هستند تهیه کنید و از خرید ماهی از فروشندگان و چرخاننده ها خودداری کنید زیرا مشکل بهداشتی است و به دلیل نگهداری ماهی در چنین شرایط بدی ماهی ها عمر کوتاهی دارند.
(مركز بهداشت به خانه هايي گفته مي شود كه داراي سرپناه و تجهيزات مناسب براي شستشو و ضدعفوني هستند.)
* زیرا یک ماهی برای اینکه بتوانید از اکسیژن بیشتری استفاده کنید، سعی کنید یک باریک با سر پهن انتخاب کنید.
* بهترین دما برای نگهداری ماهی درجه حرارت 26-22 درجه سانتیگراد است. سعی کنید از تغییرات ناگهانی دمای ماهی خودداری کنید.
* اگر بخواهید ماهی قرمز هفت سین را به مدت طولانی در خانه یا سر سفره نگه دارید، برای هر ماهی یک لیتر آب در نظر بگیرید.
*به تعویض آب جامدابتدا نیمی از آب مخزن ماهی را تخلیه کنید و سپس آب تازه را با دمای ذکر شده اضافه کنید (بهتر است ابتدا آب را در ظرف دیگری بریزید و 24 ساعت صبر کنید تا از بین برود و کلر و دمای آن به محیط ریچ برسد. ).
* تا حد امکان سعی کنید از بقالی های آماده موجود در بازار که مخصوص ماهی هستند استفاده کنید.
* از شن و ماسه رنگی و مصنوعی تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید.
هرگز زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید، بلکه در مکانی باشید که بتوانید تغییرات روز و شب را احساس کنید.
* از ماهی مریض و بی حال بخرید و از ایجاد لکه های سفید روی پوست جلوگیری کنید. در صورت بیماری یا از دست دادن ماهی، فورا آن را از ماهی های دیگر جدا کنید.
* از افزودن ماهی جدید تا زمانی که از سالم بودن ماهی مطمئن نشدید از بقیه ماهی خودداری کنید.
منبع: همشهری آنلاین