راز خوشمزگی الویه مرغ دوتا نکته است! | طرز تهیه الویه مرغ به همراه فوت و فن آن +ویدئو


طرز تهیه الویه مرغ به همراه فوت و فن آن 

 

الویه مرغ یک سالاد سرد روسی است که از گوشت مرغ پخته، سیب زمینی پخته، تخم مرغ پخته، هویج پخته، خیارشور، سس مایونز و نمک و فلفل سیاه تهیه می شود.

می توانید به الویه مرغ، مواد دیگری مانند نخود فرنگی، ذرت، زیتون، مرغابی، سس خردل یا خردل نیز اضافه کنید.

الویه یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در مناسبت های مختلف تهیه و سرو می شود. این سالاد خوشمزه از مواد ساده ای مانند گوشت مرغ، سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، خیارشور و سس مایونز تهیه می شود. اما برای اینکه الویه ای خوشمزه و لذیذ داشته باشیم، باید نکاتی را رعایت کنیم.

رازهای خوشمزگی الویه:

* پختن سیب زمینی و هویج در آب مرغ: این کار باعث می شود که الویه طعم بهتری پیدا کند و از طعم آب مرغ نیز در آن استفاده شود.

* خنک شدن مواد قبل از اضافه کردن سس: اگر مواد گرم باشند، سس مایونز بوی بدی می گیرد و الویه سفت می شود.

طرز تهیه الویه:

1. مرغ را با مقداری آب و نمک بپزید.

2. سیب زمینی ها را با پوست بپزید.

3. تخم مرغ ها را آب پز کنید.

4. هویج ها را با پوست بپزید.

5. مرغ را ریش ریش کنید.

6. سیب زمینی ها، تخم مرغ ها و هویج ها را رنده کنید.

7. خیارشور ها را ریز خرد کنید.

8. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

9. سس مایونز، ماست، آب مرغ، ادویه، نمک و فلفل سیاه و زیره سبز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  فوری؛ این خودروهای وارداتی به حراج گذاشته می‌شوند + لینک ثبت‌نام

نکات:

* می توانید به الویه مواد دیگری مانند نخود فرنگی، ذرت، زیتون، مرغابی، سس خردل یا خردل نیز اضافه کنید.

* الویه را می توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید