طرز تهیه شربت توت فرنگی
با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه مربا و شربت توت فرنگی آشنایی کامل پیدا کنید .
توت فرنگی بیشتر برای سلامت و زیبایی پوست شناخته شده است این درحالی است که اکثر پزشکان متخصص مصرف توت فرنگی را برای پیشگیری و حتی کاهش بیماری های قلبی توصیه می کنند چراکه آنتی اکسیدان ها و پلی فنل ها در توت فرنگی باعث می شود که از سلامت قلب محافظت کند و می تواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند و ویتامین C موجود در توت فرنگی حتی به سلامت پوست و مو نیز کمک خواهد کرد ؛ فیبر موجود در آن باعث کاهش وزن و بهبود هضم خواهد شد.
ارزش غذایی توت فرنگی
یک فنجان توت فرنگی تازه (152 گرم) حاوی
-
کالری:49 -
قند:7 گرم -
چربی:0 گرم -
فیبر:3 گرم
مواد لازم تهیه شربت و مربای توت فرنگی
مواد لازم |
میزان |
توت فرنگی |
یک کیلوگرم معادل (چهار کاسه توتفرنگی) |
شکر |
یک کیلوگرم (سه کاسه) |
آب لیموترش |
یک قاشق چایخوری |
چهار کاسه توتفرنگی معادل یک کیلوگرم را با سه کاسه شکر (1 کیلوگرم )مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ میریزیم. توتفرنگی و شکر را حدود 3 الی 4 ساعت میگذاریم در قابلمه بماند.
در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله زیاد میگذاریم. بعد از جوش آمدن، در قابلمه را برداشته تا 3 الی 5 دقیقه مربا بجوشد.
شعله را خاموش کرده، کف روی مربا را جدا میکنیم و دور میریزیم.
نصف بیشتر شربت توتفرنگی را جدا میکنیم.
یک کاسه شکر روی بقیه مربا ریخته، روی شعله قرار میدهیم. دوباره در قابلمه را گذاشته تا مربا به جوش آید .سپس دو قاشق غذاخوری پودر ژله توتفرنگی را کمکم به مربا اضافه کرده، هم میزنیم. در ظرف را برداشته تا مربا 2 دقیقه با شعله زیاد بپزد.
کف روی مربا را دوباره جدا کرده، دور میریزیم. شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم تا مربا در قابلمه بماند و سرد شود. در حین سرد شدن، چند مرتبه آن را هم میزنیم تا توتفرنگیها به یکدیگر نچسبند.
مربای توتفرنگی آماده است. آن را در ظرف مربا میریزیم .
نکته بسیار مهم در مورد تهیه مربای توتفرنگی این میباشد که زمان پخت مربای توت فرنگی باید درب قابلمه باز باشد زیرا این امر رنگ مربای توت فرنگی را تیره تر و زیباتر میکند. تهیه مربا توت فرنگی حدود 30 دقیقه به طول میانجامد.
آموزش شربت و مربای توت فرنگی
طرز تهیه شربت توت فرنگی
-
اول توتفرنگیها را شسته و برگ های سبز توت را جدا کرده و اجازه دهید خشک شوند. -
توتفرنگیها را درون ظرفی ریخته و روی آن را کاملا شکر بپاشید و خوب مخلوط کنید. سپس به آنها 24 درون یخچال زمان دهید تا توتفرنگیها آب بندازد. -
سپس ظرف دارای توتفرنگی را بر روی شعله با حرارت زیاد قرار گذاشته تا بجوشد. و هنگام جوشیدن مرتب رکف روی توت ها را با ظرفی تمیز گرفته .. -
در این مرحله ، بعد از از قوام آمدن شربت، آب لیموترش را به آن اضافه کنید تا شکرک نزند. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.