راحت ترین تیرامیسو با بیسکوییت و خامه صبحانه! | طرز تهیه دسر تیرامیسو خیلی آسان و سریع +ویدئو


 

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که از لایه های بیسکویت لیدی فینگر آغشته به قهوه و کرم مخصوص (ترکیب خامه و پنیر ماسکارپونه) تشکیل شده است. دسر تیرامیسو خوشمزه و پرطرفدار بافت نرمی دارد و طعمی قهوه ای و شیرین دارد.

مواد لازم دسر تیرامیسو:

* 250 گرم بیسکوییت پتی بور

* 1 پیمانه قهوه دم کرده

* 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری

* 1/2 پیمانه پودر قند

* 250 گرم خامه صبحانه

* 250 گرم پنیر ماسکارپونه

* 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه تیرامیسو:

1. قهوه دم کرده و قهوه فوری را با هم مخلوط کنید.

2. پودر قند را به قهوه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

3. خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شوند.

4. وانیل را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

5. بیسکوییت پتی بور را به قهوه آغشته کنید.

6. یک لایه بیسکوییت آغشته به قهوه در ظرفی بریزید.

7. روی آن یک لایه از مخلوط خامه و پنیر بریزید.

8. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

9. لایه آخر باید خامه باشد.

10. تیرامیسو را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

 برای طعم بهتر، می توانید از قهوه اسپرسو استفاده کنید.

 اگر دوست دارید تیرامیسو شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار پودر قند را بیشتر کنید.

 برای تزیین تیرامیسو می توانید از پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکلات رنده شده یا میوه های تازه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  لحظه سرقت عجیب یک جوان سارق از انبار ملی / فیلم

دیدگاهتان را بنویسید