رئیس قوه قضاییه: من بیشتر نظرات نخبگان را می خوانم / لزوم تمایز بین انتقاد و توهین


به گفته فارس حجت الاسلام والمسلمین محسنی اجی ، که اولین دیدار دلسوزانه خود را با نخبگان طرفدار نخبگان به رسانه ها اختصاص داده بود ، با تأکید بر درک صحیح قانون و کاربرد آن ، بر نقش رسانه ها در تحقق عدالت تأکید کرد و آن را بسیار راهی مهم برای عدالت و افزایش آگاهی مردم از حقوق خود و جامعه.

رئیس قوه قضاییه افزود: رسانه ها می توانند مردم را در مورد حقوق خود و چگونگی استفاده از حقوق خود آگاه کنند. حالت خوبه بدانند تا مورد نقض قرار نگیرند و بدانند که اگر نقض شوند چه عواقبی در پی دارند.

محسنی اژه ای ، با بیان اینکه آگاهی انسان ابزاری اساسی برای اجرای عدالت است ، گفت: “نقش رسانه ها در مطالبه و پاسخگویی در برابر همه افراد جامعه ، اعم از مسئولیت پذیر و غیرمسئول ، و همچنین همه افراد و نهادهای دارای بدهی اجتماعی ، مهم است. “

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه در این شرایط به شدت به درک مشترک نیاز داریم ، گفت: اگر درک مشترکی بین رسانه ها و دستگاه های مختلف مانند دادگستری ، دولت و مجلس در مورد موضوعات و موضوعات وجود داشته باشد ، همه می توانند شما را بازی کنند به درستی تقسیم کنید.

به عنوان مثال ، رئیس قوه قضاییه به موضوع حذف اشاره كرد و گفت: “برخی از حذفیات اقداماتی را موجب می شود كه موجب ضمان می شود ، اما طبق قانون این جرم نیست ، اما برخی از حذفیات هم ضمان است و هم جرم ، و قانون مجازاتی را در نظر گرفته است و برخی از آنها جرم اداری و انتظامی است که باید برای آن تفاهم مشترک داشته باشیم.

بیشتر بخوانید  سهمیه بنزین نوروز 1401 چه زمانی پرداخت می شود؟

محسنی اجی همچنین به موضوع رسانه های آزاد و آزادی رسانه ها اشاره کرد و گفت: “انتقادات در قانون مطبوعات تعریف شده است ، اما برخی از موارد مطرح شده نمونه هایی از تخریب و حتی توهین است که باید حساب آنها را از انتقاد سازنده با صریح و روشن جدا کنیم. تمایز شفاف “

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی برای هر دولت و دستگاهی مهم است ، افزود: اعتماد مردم مهمترین پشتوانه نظام ما به عنوان یک نظام مردمی است و اگر به مردم ، ما موفق نخواهیم شد. “

محسنی اجی افزود: بدون شک یکی از ملزومات افزایش اعتماد مردم صداقت و ملاحظه مردم و مزایای توانایی آنها است.

رئیس قوه قضاییه گفت که از جوانی و بیش از 50 سال ، من معتقدم که توده مردم مشکلات را به خوبی درک می کنند و اگر صادقانه واقعیت ها را با مردم در میان بگذاریم ، اعتماد آنها را جلب خواهیم کرد. و این برای بعضی از افراد نفرت انگیز است و اگر مردم احساس کنند که ما برای رسیدن به اهداف و مقاصد سیاسی تظاهر می کنیم و چیزهای خوبی می گوییم ، آنها سخنان ما را نمی پذیرند.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: باید نقاط قوت و ضعف را با هم ببینیم و نقاط ضعف و ناکارآمدی را برطرف کنیم و به طور مناسب از آنها انتقاد کنیم تا بتوانیم به موفقیت خود ادامه دهیم.

محسنی ایجایی با استقبال از همکاری و همدلی با رسانه ها گفت: “ما باید یکدیگر را بشماریم تا مشکلات و آسیب ها را بشماریم و راه حل های آنها را مطالعه کنیم و فاصله درک مشترک از مشکلات را کاهش دهیم تا بتوانیم مشکلات را بیشتر حل کنیم. خوب “

بیشتر بخوانید  عکسی دیده‌نشده از خنده‌های روحانی، ظریف و جهانگیری پس از ۲ سال

رئیس قوه قضاییه افزود: ایجاد سازوکاری که از ظرفیت و ایده های متقابل استفاده کند ضروری است و این سازوکار باید با کمک رسانه ها طراحی شود.

محسنی ایجای با اشاره به تماس با نخبگان از سوی دفتر رئیس ستاد و دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات از افراد مختلف با سلایق و سلایق بلافاصله پس از انتصاب وی به عنوان رئیس قوه قضائیه ، گفت: “اگرچه همه نظرات دریافت نشده است ، اما بیشتر آنها نظرات ارسال شده از طریق تلفن یا کتبی و به همکارانم گفتند که آنها را برای بررسی بیشتر و عمیق طبقه بندی و اولویت بندی کنید.

رئیس قوه قضاییه گفت: این نظرات باید در واقع مورد توجه قرار گیرد و باید برای آنها راه حلی پیدا کنیم و اگر بخواهیم در اتاقهای بسته برای آنها تصمیم و دستورالعمل صادر کنیم ، کارساز نخواهد بود و اتفاق نمی افتد. “ما ایده ها و نظرات مشترک داریم.

وی تأکید کرد: باید با مشورت و مشورت با شخصی که موضوع را مطرح کرده راه حل صحیح انتخاب شود و باید زمان مناسبی برای این موضوع اختصاص داده شود.

رئیس قوه قضاییه ارزیابی اثربخشی قوه قضاییه و سنجش موفقیت آن در تغییر را شرع ، قانون و ابلاغ مقام معظم رهبری به رئیس قوه قضائیه عنوان کرد ، با بیان اینکه معیارهای سلیقه نمی تواند به طور دقیق موفقیت هر قضاوتی اشتباه است

محسنی اژه ای افزود: گاهی اوقات ما یا فعالان رسانه ای می توانیم قانون یا دستورالعمل ها را مورد انتقاد قرار دهیم و اینكه قانون و دستورالعمل ها باید تغییر كنند ، اما اگر ملاك خاصی نداشته باشیم ، نمی توانیم قضاوت كنیم كه آیا كار خود را به درستی انجام داده ایم یا نه و قانون باید در قلب اقدامات ما باشد.

بیشتر بخوانید  گاری آبادی: آمریکایی ها شکست نخوردند

محسنی ایجاج در پایان سخنان خود ایجاد “شورای حل اختلاف رسانه ای” با حضور افراد آشنا به موضوعات رسانه ای و مسائل حقوقی و منافع کشور را اقدام مناسبی برای رسیدگی به برخی پرونده های قضایی علیه رسانه ها دانست. نیاز به تسریع و تسهیل تحقیقات دارند. این مشاوره می تواند با تشکیل شاخه های دیگر توسعه یابد.

انتهای پیام /


دیدگاهتان را بنویسید