به گزارش فارس ، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق ، رئیس دیوان اداری ، در جلسه تخصصی مشترک دیوان اداری و وزارت نیرو وی در مورد آسیب شناسی پرونده های مربوط به اعتراض به نظرات کمیسیون آبهای زیرزمینی در دادگاه ، وی به لزوم حل مشکلات افراد در سازمان ها بدون مراجعه به دیوان اشاره کرد و گفت: طی دو ماه مسئله آب مورد رضایت است و هدف اصلی این کارگروه ها جلوگیری از دادرسی ، تسریع در رسیدگی و تسهیل اجرای احکام است.
حجت الاسلام والمسلمین مصدق با اشاره به اینکه 50٪ از اختیارات دیوان اداری باید برای رسیدگی صحیح و با کیفیت به پرونده ها و 50٪ نیز برای پیشگیری و کاهش تعداد پرونده های دیوان هزینه شود ، گفتم: قضایی من قول دادم که با کمک قضات و کارمندان طی دو سال آینده دادگاه عدالت اداری متفاوتی خواهیم داشت و رویکرد دادگاه انجام اقدامات پیشگیرانه برای کاهش ورود و بررسی علمی ، کیفی و سریع پرونده ها خواهد بود.
رئیس دیوان عدالت اداری اضافه کرد: “ما از ابتدای فعالیت خود در دادگاه قضایی اداری تلاش می کنیم تا با همکاری وزارتخانه ها کارگروه های مشترک تشکیل دهیم تا بتوانیم در مورد پرونده های مکرر و تجدیدنظر از سازمان هایی مانند. سازمان تأمین اجتماعی یا شهرداری ها. “سازمانها باید از بین بروند.
حجت الاسلام والمسلمین مصدق ادامه داد: به همین منظور 12 کارگروه مشترک مشغول به کار شده اند و امروز اولین کارگروه چاههای غیرمجاز و مسائل مربوط به آب با حضور مسئولان وزارت نیرو خواهد بود.
وی افزود: در این کارگروه ها اگر به این نتیجه برسیم که قوانین یا مقررات باید تغییر کنند یا تفسیر دیگری از آنها وجود داشته باشد ، قطعاً برای اصلاح قوانین یا مقررات به نفع مردم گام برمی داریم.
رئیس دادگاه اداری در پایان گفت: امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم نتایج این کارگروه ها را به مردم ارائه دهیم.
اولین جلسه کارگروه مشترک بین دادگاه اداری و وزارت نیرو در مورد پرونده های آبهای زیرزمینی با حضور رئیس دیوان اداری و قضات شعب مربوطه و تعدادی از روسای وزارت وزارت برگزار شد. انرژی.
انتهای پیام /