رئیس دانشگاه علوم پزشکی: وضعیت بیمارستان های استان بوشهر حاد است



دکتر سعید کشمیری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حال حاضر 447 بیمار مبتلا به بیماری کرونر قلب در استان بوشهر بستری هستند ، این بدان معناست که یک سوم تخت های بیمارستانی اشغال شده است.

وی افزود: در این شرایط حاد ممکن است بیماران برای بستری در مراکز درمانی تأخیر داشته باشند اما تلاش شده شرایط لازم برای بستری شدن در بیمارستان خصوصاً برای بیماران فراهم شود و هیچ بیمار مریضی به دلیل کمبود در استان باقی نمانده است. بیمارستانها “

کشمیری با بیان اینکه 100 نفر در حال حاضر در بیمارستان شهید گنجی بوراجان ، 150 نفر در خلیج فارس و شهدای هسته ای و 50 نفر در تأمین اجتماعی و 50 نفر در تأمین اجتماعی بستری هستند ، اظهار داشت: اولویت بستری شدن در بیماران جدی است و بنابراین افراد با شرایط بهتر بستری آنها سرعت خود را کم می کنند.

وی یادآور شد: با وجود همه تلاش ها ، مردم باید به این نکته توجه کنند که همه این بیماران به دارو ، اکسیژن و مراقبت نیاز دارند و در این شرایط همراهی افراد با رعایت پروتکل های بهداشتی ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این شرایط خاص و ازدحام بیمارستان ها فقط در استان بوشهر نیست که حدود 1600 تختخواب دارد بلکه بسیاری از استان های دارای این جمعیت با پذیرش بیماران روبرو هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد موارد و بستری روزانه در بیمارستان به ترتیب 500 و بالای 110 نفر است و پیش بینی می شود با كاهش روند عفونی ، تعداد مراجعه به بیمارستان ها نیز كاهش یابد.

بیشتر بخوانید  هلیکوپتر واقعی توسط یک مرد روستایی در حال تماشای ویدیو از اینترنت! / فیلم سینما

کشمیری با بیان اینکه مردم از نظر انطباق پشتیبانی لازم را انجام نمی دهند ، اضافه کرد: اگرچه افراد در طی 600 روز گذشته خسته شده اند و تحمل آنها کاهش یافته است ، اما تنها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و کاهش جمع آوری آنها می توان میزان عفونت و بیمارستان های ورودی را کاهش داد. .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدار داد: “شدت ویروس جهش یافته جدید زیاد است و بر خلاف سویه های دیگر ، نژاد دلتا هند کودکان ، نوجوانان و جوانان را تهدید می کند و این امر مردم را ملزم می کند با حساسیت بیشتری پروتکل های بهداشتی را دنبال کنند. “

وی در مورد روند واکسیناسیون در استان بوشهر گفت: با واردات 61000 دوز واکسن در هفته گذشته و شروع واکسیناسیون 60 ساله ، این استان یک قدم جلوتر از کشور است.

کشمیری با بیان اینکه 50 هزار دوز واکسن قبلاً به استان بوشهر رسیده است ، اضافه کرد: با واکسن های فعلی تلاش می شود 3000 واکسن در روز در استان ساخته شود و انتظار می رود این روند تسریع شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیش بینی می شود 50 هزار دوز واکسن در دو قسمت وارد استان شود که این امکان را برای واکسن به افراد گروه سنی 50 سال در استان می دهد.

وی گفت: ویروس کرونا ویروسی جهانی است و فقط از طریق بهداشت شخصی می توان از شیوع بیشتر آن جلوگیری کرد.

در حال حاضر ، 80 درصد شهرهای استان بوشهر در وضعیت قرمز بسیار خطرناک کرونا قرار دارند و تنها شهرهای بوشهر و دیر در نارنجی پر خطر کرونا قرار دارند.

بیشتر بخوانید  آمار کرونا 20 مرداد 1401; 84 کشته و 7396 مبتلا / 1469 نفر در وضعیت وخیم هستند

دیدگاهتان را بنویسید