دستور پخت دسر دیگچه مشهدی
دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست . با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه دیگچه مشهدی دسر خوشمزه و متفاوت
موادلازم جهت تهیه دیگچه مشهدی
-
برنج نیم دانه = ۵۰۰ گرم -
شکر = ۵۰۰ گرم -
هل ساییده شده = ۳۰ گرم -
شیر = سه لیتر -
زعفران و خلال پسته برای تزیین = به میزان لازم
طرز تهیه دیگچه مشهدی
-
برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می ریزیم تا آب نداشته باشد. -
سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم می زنیم. -
زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد. -
در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.
بیشتر بخوانید :
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه
طرز تهیه دسر ماست و کدو + خواص ماست و کدو