پنکیک سبزیجات یک نوع پنکیک است که به جای مواد اولیه سنتی مانند آرد، شیر و تخم مرغ، از سبزیجات رنده شده یا خرد شده به عنوان ماده اصلی استفاده می کند.
مواد لازم:
* برای پنکیک:
* هویج: 2 عدد
* کلم: نصف یک عدد
* کدو: 1 عدد
* پیاز: 1 عدد
* پیازچه: 2 ساقه
* آرد: 2 پیمانه
* نمک: به مقدار لازم
* نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
* آب: حدود 2 پیمانه (کم کم اضافه کنید)
* برای سس:
* سس سویا: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
* سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
* شکر: نوک قاشق چای خوری
* کنجد: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. سبزیجات را آماده کنید: هویج، کلم، کدو و پیاز را رنده کنید و پیازچه ها را ریز خرد کنید.
2. مایه پنکیک را درست کنید: آرد، نمک و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست و غلیظی شبیه به ماست شود. (غلظت مایه در ویدیو قابل مشاهده است).
3. سبزیجات را به مایه پنکیک اضافه کنید: سبزیجات رنده شده و پیازچه های خرد شده را به مایه پنکیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
4. پنکیک ها را بپزید: تابه ای را با کمی روغن گرم کنید. سپس 1/4 پیمانه از مایه پنکیک را در تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و طلایی شود. سپس پنکیک را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز بپزید.
5. سس را آماده کنید: سس سویا، سرکه سفید و شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
6. پنکیک ها را سرو کنید: پنکیک های پخته شده را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید و با سس سویا و کنجد تزیین کنید.
نکات:
* می توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید در این پنکیک استفاده کنید.
* برای طعم قوی تر، می توانید قبل از اضافه کردن به مایه پنکیک، سبزیجات را کمی تفت دهید.
* غلظت مایه پنکیک بسیار مهم است. اگر مایه خیلی شل باشد، پنکیک ها به هم می چسبند و اگر خیلی سفت باشد، پنکیک ها خشک می شوند.
* می توانید سس پنکیک را به دلخواه خودتان تغییر دهید.
نوش جان!