دیگه زولبیا بامیه نخر به جاش چوروس درست کن!
گر این شیرینی رو هنوز امتحان نکردی نصف عمرت برفناس این شیرینی چوروس اسپانیاییه که مشابهشو توی ایرانم داریم که اسمش بامیه اس فقط فرقشون اینه که بامیه میره داخل شهد ولی چوروس میره داخل شکر و شکلات
طرز تهیه چوروس
مواد اولیه
آب ۲۵۰گرم
آرد ۱۴۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ پینج (نوک ق چ)
شکر ۱۵ گرم
شکر۱۰۰ گرم (برای روکش شکری)
دارچین ۱ ق چ
.
.طرز تهیه:
آب،شکر،کره،وانیل و نمک رو روی حرارت بزارین وقتی که ریز جوش زد آرد رو یکباره اضافه کنین
وقتی که خمیر جمع شد ۵ دقیقه با حرارت کم تفتش بدین
بعد کنار بزارینش تا از دما بیوفته از دما که افتاد تخم مرغ رو اضافه کنین و با لیست هم بزنین تا یکدست بشه
خمیر رو داخل قیف ماسوره و سر ماسوره شکوفه بریزین و یا مستقیم در روغن داغن بزنین یا مثل من روی یک کاغذ روغنی یا سیلپد بزنین و بزارین نیم ساعت داخل فریزر تا خودشو بگیره و بعد سرخ کنین بعد از سرخ شدن تا داغه داخل مخلوط شکر و دارچین بغلطونین و بعد با سس شکلاتی نوش جون کنین.
پاشو همین الان درستش کن و لذت ببر