مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دیگه انقدر پول به کیک و شیرینی بیرون نده وقتی خودت میتونی بپزی! | طرز تهیه کیک یزدی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

کیک یزدی نوعی شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که قدمت آن به شهر یزد برمی گردد. این کیک با ظاهری ساده و طعمی دلنشین، طرفداران زیادی در سراسر ایران دارد.

کیک یزدی، همانطور که از اسمش پیداست، اصالتاً متعلق به شهر زیبای یزد در ایران هستش. این شیرینی سنتی و خوشمزه، قدمتی دیرینه داره و به عنوان یکی از نوستالژیک‌ترین شیرینی‌های ایرانی شناخته میشه. 

شاید جالب باشه که بدونید کیک یزدی شباهت زیادی به کاپ کیک و مافین‌های فرنگی داره و به همین دلیل بهش کیک فنجانی هم میگن.

مواد لازم کیک یزدی:

* تخم مرغ: ۳ عدد

* شکر: ۱۸۰ گرم

* آرد: ۳۰۰ گرم

* ماست: ۱۵۰ گرم

* گلاب: ۳۰ گرم

* هل: ۱ قاشق مرباخوری سر پر

* روغن: ۱۵۰ گرم

* بیکینگ پودر: ۷ گرم

* وانیل: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. تخم مرغ و شکر را در ظرفی مناسب بریزید و با قاشق یا چنگال به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

3. ماست، گلاب، هل و روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

4. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس به تدریج به مخلوط مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

5. مایه کیک را در قالب های کیک یزدی که از قبل چرب شده ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید.

6. بعد از پخت، کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

بیشتر بخوانید  گزارش قیمت روز تخم مرغ ‌| وضعیت قیمت تخم مرغ چگونه است؟

نکات:

* برای پخت کیک یزدی می توانید از فر توستر یا قابلمه نیز استفاده کنید.

* اگر از فر توستر استفاده می کنید، دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

* برای پخت کیک یزدی در قابلمه، یک شعله پخش کن را روی شعله کم قرار دهید و قابلمه را روی آن بگذارید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کیک را بپزید.

* برای اینکه کیک یزدی شما پف کند، می توانید از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر استفاده کنید.

* می توانید به جای گلاب از زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.

نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *