دیگه از بیرون مارشمالو نخر خودت تو خونه سالم ترشو درست کن! | طرز تهیه مارشمالو خونگی +ویدیو


دیگه از بیرون مارشمالو نخر خودت تو خونه سالم ترشو درست کن! 

۱مارشمالو که به آن پف‌نبات هم می‌گویند، نوعی شیرینی پفکی و نرم است که از مخلوط شکر یا شربت ذرت، آب، ژلاتین حل شده در آب گرم، گلوکز و طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود

طرز تهیه مارشمالو خونگی

مواد لازم:

پودر ژله (به دلخواه): 1 بسته

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

شکر: 1 پیمانه

آب: 1/4 پیمانه

گلوکز مایع: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

وانیل: 1/4 قاشق چای خوری

پودر قند: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر ژله را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.

شکر و آب را در یک قابمله کوچک مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

شربت شکر را به پودر ژله اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفید شود.

پودر ژلاتین حل شده و گلوکز مایع را به مارشمالو اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر هم بزنید.

وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مارشمالو را در قالب سیلیکونی یا ظرفی که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مارشمالو را از قالب خارج کنید و در پودر قند بغلتانید.

نکات:

می توانید از پودر ژله با طعم های مختلف استفاده کنید.

اگر گلوکز مایع ندارید، می توانید از عسل یا شربت ذرت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  عکس / دوره زنان سپیده خداوردی در رختکن!

برای رنگی شدن مارشمالو می توانید از رنگ خوراکی استفاده کنید.

مارشمالو را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید