دو راز مهم لوبیا پلو رو بیا بهت بگم! | فوت و فن پخت لوبیا پلو خوشمزه +ویدئو


 فوت و فن پخت لوبیا پلو خوشمزه 

 

لوبیا پلو یک غذای ایرانی است که با برنج، لوبیا سبز، گوشت قرمز یا گوشت مرغ، رب گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود. این غذا یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از نقاط ایران پخته می شود.دو راز مهم لوبیا پلو پوره گوجه و پودر دارچین و گل است.

مواد لازم:

 برنج: 4 پیمانه

 لوبیا سبز: 300 گرم

 گوشت خورشتی: 500 گرم

 پیاز: 1 عدد

 رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

 پوره گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

 زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری

 پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

 پودر گل سرخ: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه لوبیا پلو:

1. لوبیا سبز را بپزید و آبکش کنید.

2. گوشت خورشتی را به همراه پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

3. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

4. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

5. لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.

6. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بجوشد تا گوشت و لوبیا پخته شوند.

7. برنج را با نمک و آب خیس کنید.

8. برنج را آبکش کنید.

9. ته قابلمه سیب زمینی نگینی خرد شده، روغن و زعفران دم کرده بریزید.

10. برنج و مایه لوبیا را لایه لایه در قابلمه بریزید.

11. پودر دارچین و پودر گل سرخ را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  گفتگوی داغ فرید زکریا با عبدالله دوم ؛ از کودتای اردن گرفته تا مسئله فلسطین

12. روی قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه دم بکشد.

13. لوبیا پلو با پوره گوجه و زعفران و دارچین و پودر گل سرخ با گوشت خورشتی آماده است.

نکات:

 برای اینکه لوبیا پلو شما خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت تکه ای نیز استفاده کنید.

 اگر می خواهید لوبیا پلو شما رنگ تیره تری داشته باشد، می توانید از گوجه فرنگی رنده شده به جای پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.

 می توانید به مایه لوبیا پلو ادویه های دیگری مانند آویشن، زیره سبز و زنجبیل نیز اضافه کنید.

 برای اینکه لوبیا پلو شما ته نگیرد، می توانید از روغن بیشتری در ته قابلمه استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید