ایسنا / خراسان رضوی رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بومی گفت: طبق آمار 40 هزار روستا در کشور داریم و اگر بخواهیم سالانه فقط یک میلیون تن به هر روستا بدهیم به 40 میلیارد تن وام نیاز داریم. ”
محمدتقی امیری خراسانی امروز در جلسه عمومی سالانه هیئت مدیره ورزش های روستایی و بازی های محلی خراسان رضوی اظهار داشت: خراسان رضوی یکی از استان های فعال و پویای کشور است. در جدول رتبه بندی سالانه ، این استان با اختلاف کمی نسبت به جایگاه دوم جدول در رتبه سوم کشور قرار دارد. عناصر مختلفی از جمله تعداد ورزشکاران سازمان یافته ، برگزاری مسابقات و کنفرانس ها و غیره. آنها برای رتبه بندی سالانه هیئت های استانی در نظر گرفته می شوند. شاخص های ارزیابی نهایی فدراسیون تصویب شده و به طور دقیق در اختیار همه استان ها قرار می گیرد که بر اساس آنها ارزیابی ها دقیق تر و منصفانه تر خواهد بود. هدف از ارزیابی ، ترسیم مسیری است که هیئت ها می توانند در جهت توسعه ورزش روستایی گام بردارند.
وی افزود: مسابقات المپیک برای خانه های ورزشی روستایی ، بازی های المپیک ورزشی برای دختران عشایر روستایی و یک کاپ خوشه چینی در نظر گرفته شده است. در برخی از استانها ما از نظر مالی و اعتباری مشکل نداریم ، اما در برخی از استانها مشکل جدی مالی وجود دارد زیرا وامها به شوراهای استان نمی رسد. اعتبار جام خوشه نیز به دولتهای کل در قالب چهار بخش در یک سیستم و سپس به هیئت های استانی تعلق می گیرد. اعتبار المپیک دختران عشایر روستایی نیز از طریق فدراسیون بین هیئت های استانی توزیع می شود.
رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بومی و محلی ادامه داد: لیگ بازی های محلی ، محلی و سنتی امسال آغاز می شود. ما در بازیهای محلی و محلی مسابقات هفتگی پرتاب سنگ و کشتی خواهیم داشت و همچنین در نظر داریم لیگ کشتی را در کشور برگزار کنیم. به دلیل شرایط کرونر ، لیگ در سه مرحله در سپتامبر ، دسامبر و مارس برگزار می شود. همه استانها می توانند در مسابقات سنگ هفتگی یک تیم جداگانه در بخشهای آقایان و بانوان داشته باشند. همین مورد در مسابقات کشتی انفرادی نیز صدق خواهد کرد. 16 تیم برتر امسال سال آینده در لیگ 1 به رقابت می پردازند و 15 تیم دوم لیگ دو برای ظاهر حرفه ای تر به رقابت می پردازند.
امیری خراسانی گفت: شهرداری ها و هیئت های استانی می توانند در این مسابقات شرکت کنند ، البته من از همه هیئت های استانی خواستم از باشگاه های فعال در استان خود برای حضور در لیگ کشور دعوت کنند. به عنوان مثال ، من امیدوارم که استاد سازه مشهد بتواند در قسمت زنان در زمینه سنگ هفتگی کار کند.
وی ادامه داد: برای اولین بار از مرداد ماه امسال اولین دوره آموزش مربیگری و داوری سطح دو برگزار می شود. از زمان شروع فدراسیون از سال 1983 ، هر دوره آموزشی که در فدراسیون برگزار می شود کلاس سوم است و اکنون 4000 مربی درجه سه داریم. بنابراین ، برای مرحله اول این دوره آموزشی ، به استانها اعلام کردیم که می توانند یک زن و مرد را در بخش مربیگری و داوری معرفی کنند. یکی از شرایط مدیریت تیم در مسابقات هفت سنگ و لیگ کشتی استفاده از مربی درجه دو است. در این مسابقات از داوران با درجه دو نیز استفاده خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بومی و محلی گفت: ما در نظر داریم مسابقات را برای سال آینده با عنوان جام ولایتی برگزار کنیم ، امیدوارم این مسابقات در سطح بین المللی برگزار شود تا جنبه های فرهنگی آن در نظر گرفته شود.
امیری خراسانی گفت: متأسفانه طبق چارچوبی که از طرف وزارت ورزش و جوانان تعیین شده بودجه تعیین شده برای فدراسیون ورزش های روستایی و ورزش های بومی و محلی فقط هزینه های جاری فدراسیون را پوشش می دهد. بودجه سال گذشته فدراسیون یک میلیارد و 600 میلیون تن بود. در سال 1997-99 ، یک توپ یا مورد دیگر توسط فدراسیون هیئت های استانی توزیع نشده است که این یکی از نقاط ضعف اصلی است. امسال سعی کردیم این موضوع را حل کنیم و بودجه فدراسیون افزایش یافت اما به دلیل افزایش تورم ، مجدداً همین بودجه برای هزینه های جاری هزینه می شود.
وی گفت: وقتی تلاش می كنیم اسپانسر جذب كنیم ، آنها می گویند كجا می بینید كه ورزش شما باعث تبلیغ برند ما شود؟ “اگر لیگ هفتگی سنگ ها را برگزار کنیم ، چقدر رسانه ها می آیند و به این مشکل توجه می کنند؟ در حال حاضر مخاطبان اخبار مربوط به المپیک ، فوتبال ، والیبال و غیره را از رسانه ها انتظار دارند. در حال حاضر ، لباس کاروان المپیک در بالای خبر است ، اما نمی توان پرسید که چگونه یک ورزشکار روستایی به المپیک راه پیدا کرده است. برنامه های فدراسیون قابل مشاهده نیست و ما در تلاش هستیم بخش خصوصی را به کار تشویق کنیم.
رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بومی و محلی گفت: 10 درصد بودجه اختصاص یافته به فدراسیون سهم استان ها است. از 10 درصد 1 میلیارد و 600 میلیون تومانی ، فقط 50 درصد آن توزیع می شود ، یعنی. 80 میلیون تومان ، بین 31 استان توزیع شده است. ما از وضعیت موجود راضی نیستیم و خوشحال نیستیم. طبق آمار 40 هزار روستا در کشور داریم. اگر بخواهیم سالانه یک میلیون تن به هر روستا بدهیم ، به 40 میلیارد تن وام نیاز داریم. فدراسیون ورزش های روستایی یک فدراسیون حاکم است و باید خدمات ارائه دهد. دولت باید ستون فقرات این فدراسیون باشد.
امیری خراسانی افزود: برخی از فدراسیون هایی که ماهیت عمومی دارند با برگزاری دوره های آموزشی و مربیگری درآمدزایی می کنند. در سال 1998 ، فدراسیون 13 میلیارد تن از سیستم جذب ورزشکاران ، مربیان و داوران درآمد کسب کرد. یک فدراسیون ورزش روستایی که نمی تواند هزینه های دوره های آموزشی خود را از دهیاران خود دریافت کند. در حال حاضر ، یکی از خدماتی که ارائه داده ایم این است که امسال شهریه دوره های مربیگری و داوری را در سطح سوم افزایش نداده ایم و همچنین 40 درصد حق سهم فدراسیون را به شوراهای استان ها داده ایم.
انتهای پیام