دلیل تولید چندین سیستم عامل واکسن ایرانی در کشور / اعلام گروه سنی جدید برای واکسیناسیون ، هر چهار روز یک بار



سخنگوی ستاد ملی تاج ، شیوع در کشور و همچنین ادامه واکسیناسیون گروه هدف را توضیح داد.

به گزارش ایسنا ، دکتر علیرضا رایزی اظهار داشت: در حالی که همه گیری در جهان وجود دارد ، جهش های مختلفی را در تاج شاهد خواهیم بود و سازمان بهداشت جهانی به کشورهای جهان به ویژه دارندگان واکسن هشدار می دهد که زیاد خودخواه نباشند. زیرا حتی اگر همه افراد واکسینه شوند. “علیرغم ایجاد ایمنی ، زنجیره بیماریها در جهان شکسته نشده و همه گیری همچنان ادامه دارد و همین کشورها تحت ویروسهای جهش یافته از کشورهای دیگر قرار دارند ، بنابراین اگر می خواهیم از شر ویروس خلاص شویم ، باید انگلستان مثال خوبی برای واکسیناسیون بالا است ، اما تا زمانی که همه کشورها واکسینه نشوند کافی نیست و در سطح بین المللی سایر کشورها باید واکسینه شوند و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند حتی یکبار هم واکسن بزنید. دوز واکسن ، اما تعداد زیادی از افراد در جهان واکسینه می شوند و یک دوز واکسن به 70٪ افزایش می یابد و خطر شکستن زنجیره بیماری را افزایش می دهد.
وی افزود: دلیل آلوده شدن انگلیس با وجود واکسیناسیون زیاد این است که اثربخشی واکسن 100 درصد نیست و اثربخشی بالا حدود 90 تا 95 درصد است ، به این معنی که از هر 100 نفری که واکسینه شده اند ، 5 بیشتر در معرض بیماری هستند. “ویروس ها جهش یافته اند ، بنابراین در مجموع 5٪ برای یک کشور می تواند موج جدیدی ایجاد کند. در حالی که ما یک بیماری همه گیر جهانی داریم ، اما واکسیناسیون به تنهایی کافی نیست و ما باید پروتکل را دنبال کنیم. در انگلیس ، با وجود موج جدید ، مرگ برای انسان بسیار امیدوارکننده است که می تواند ویروس را با وجود جهش های مختلف واکسینه کند.
معاون وزیر بهداشت در مورد تأثیر واکسن در برابر سویه های جدید ویروس گفت: مطالعات در حال انجام است و واکسن انستیتوی دامداری م effectiveثر است. نظر تخصصی من این است که حتی اگر 70٪ از جمعیت جهان را با واکسنی که 60٪ م effectiveثر و مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی باشد ، واکسینه کنیم ، در کاهش انتقال بیماری م effectiveثر است. سوال مهم برای همه این است که چه مدت در جهش ویروس نقش داریم؟ جهش هایی وجود دارد تا زمانی که امنیت جمعی در جهان برقرار شود. اگر 70٪ مردم جهان واکسینه نشوند ، درگیری جدیدی رخ خواهد داد ، اما تفاوت در این است که با وجود عفونت ، مرگ و میر کاهش می یابد.
وی در مورد عدم انطباق با پروتکل ها ، تصریح کرد: بیرون نشستن و اظهارنظر آسان است. کرونا مشکلات زیادی دارد ، نه فقط سلامتی ، و دارای ابعاد اقتصادی و اجتماعی است که تصمیم گیری ها را دشوار می کند و از اصناف برای همکاری خوب تشکر می کند. آنها با ما خوب کار می کنند ، اما ما چه کاری برای آنها انجام دادیم؟ با توجه به کنترل اپیدمی ، مسئولیتی جز انطباق با پروتکل های بهداشتی ندارد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد تهیه و تجهیزات داروها ، تجهیزات و تخت های بیمارستانی در استان هرمزگان اظهار داشت: تا آنجا که به دارو مربوط می شود ، کمبود دارو نداریم اما در حال بحث نقدینگی و موارد مشابه هستیم زیرا درآمد ویژه را می دانید از بیمارستان ها کاهش یافته است. تاکنون شرکت های بیمه با هم همکاری خوبی داشته اند ، اما وقتی توزیع کم است ، برای همه کافی نیست. البته اقداماتی برای جبران مشکل انجام شد و قول داده شد که کمبود وام را در هفته جاری و هفته آینده برطرف کنیم ، اما بیماران را بدون دارو رها نکردیم.
وی در مورد فرآیند واکسیناسیون گفت: در مرحله ای که واکسن از خارج از کشور وارد شد ، استراحت داشتیم. ما ابتدا کادر بهداشتی را واکسینه کردیم و سپس به گروه های سنی رفتیم و وقتی زیر 70 سال واکسینه شدیم ، معطل شدیم. ما 83٪ افراد بالای 80 سال ، 90٪ 75-79 سال و 71٪ 70-74 سال را با توجه به دوز اول واکسن زدیم. دوز دوم به ترتیب در 48 ، 46 و 58.5 درصد از این گروه های سنی تزریق شد. ما یک میلیون و 162 هزار نفر بالای 80 سال ، حدود یک میلیون نفر بین 75 تا 79 سال و یک میلیون و 249 هزار نفر از 70 تا 74 سال واکسن زدیم. تاکنون 2 میلیون دوز واکسن دریافت کرده ایم و 1.5 میلیون دوز دیگر نیز در این هفته دریافت خواهیم کرد. بحث كاكس متفاوت است. مسئله اصلی مردم دلیل قطع تولید واکسن در ایران است ، نباید این نکته را در نظر داشت که دولت با وجود مشکلات مربوط به حواله ها و تحریم ها و همچنین تحریم ها ، اقدام به خرید واکسن نکرده است. ما از واکسن ساخته ایم

بیشتر بخوانید  نظر دهید / آیا فصل دوم "دودکش" از فصل اول این سریال موفق تر است؟

رئیسی با اشاره به تأثیر تحریم های ضد واکسیناسیون گفت: برخی هنوز نمی خواهند بگویند که تحریم ها م effectiveثر است. برای دریافت واکسن چینی ، او می گوید ما نام خود را ذکر نمی کنیم ، زیرا اگر ایالات متحده متوجه شود ما به شما واکسن داده ایم ، آنها مواد اولیه را به ما نمی دهند ، بنابراین ما واکسن را از طریق هلال احمر دریافت خواهیم کرد زیرا ما آن را از طریق صلیب سرخ دریافت می کنیم ، به طوری که اگر کشور ما هیچ تحریمی نداشته باشد. ما نیز مانند سایر کشورها واکسن دریافت کرده ایم.
سخنگوی ستاد ملی تاج در مورد اینکه چرا واکسن های تاج مختلف در کشور تولید می شود ، توضیح داد: تولید واکسن های مختلف اثرگذاری سایر واکسن ها را تغییر نمی دهد و ما چندین سیستم عامل خوب کار می کنیم. این در مورد پول در تولید واکسن های خانگی نیست ، ما به دلیل تحریم ها سراغ واکسن های داخلی رفتیم. پاسخ به این س ofال که آیا اگر واکسن نعمت نباشد ، سیناژن یا سایر واکسن ها نتیجه بهتری خواهند داشت این است که همه در حال انجام کار خود هستند.
وی افزود: تاکنون 60 هزار دوز واکسن دریافت کرده ایم. همچنین تا پایان ماه جاری تقریباً یک میلیون دوز واکسن به ما می دهند و در هفته اول ماه اوت تولید افزایش می یابد و پیش بینی می کنیم در ماه آگوست برکت ممکن است 4 میلیون دوز واکسن داد و در ماه سپتامبر این رقم به 5 تا 6 میلیون دوز رسید. ازدواج در همه خطوط تولید در جهان اتفاق می افتد ، اما چشم انداز ما برای تولید داخلی بسیار خوب است. دوز دوم برای واکسیناسیون افراد بالای 60 سال ، اما این زمان واکسیناسیون برای جلوگیری از ازدحام زیاد خواهد بود.
رئیسی تأکید کرد: برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد گروه های سنی ، دو سال و دو سال اعلام خواهیم کرد. ما ظرفیت تزریق واکسن را در سراسر کشور ایجاد کرده و 4 مرکز تلفیقی برای شهرهایی با جمعیت بیش از 3000 و 3000 تیم ایجاد کرده ایم و هر تیم می تواند روزانه 150 واکسن تزریق کند. ظرفیت تزریق واکسن در دسترس است و برای جلوگیری از ازدحام گروهی 2 سال طول می کشد. ما قصد داشتیم هر 4 روز یک گروه سنی هدف را واکسینه کنیم و تا پایان ماه جولای بیش از 60 سال را اعلام خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه بیش از 40 هزار دوز واکسن برکت تزریق شده است ، افزود: با اتکا به واکسن های داخلی و خارجی روزانه 50 هزار نفر واکسینه می شوند. در 60 سال یا بیشتر به حدود 4 میلیون واکسن نیاز داریم. برای گروه های دیگر ، واکسیناسیون در ماه آگوست با معلمان ، اساتید دانشگاه و رانندگان خدمات آموزشی مورد تأیید مدرسه آغاز می شود.
وی درباره تأثیر تنش های افغانستان در شیوع در شرق کشور گفت: “ویروس دلتا در سراسر کشور شیوع یافته است ، اما جلوگیری از ورود افراد بیشتر به این کشور مهم است.” امروز ستاد کرونا بر لزوم تقویت کنترل مرزها تأکید کرد.همچنین ، در سطح استانها ، وزارت کشور اقداماتی را برای قرنطینه کردن افرادی که به برخی از استانها رسیده اند ، اتخاذ کرده است ، اگرچه باید توجه داشت که کنترل مرزهای کشور دشوار است.
وی در یک برنامه تلویزیونی درباره واکسیناسیون افراد در کشورهای همسایه تأکید کرد: کشورهای همسایه در صورت داشتن واکسن مورد تأیید کشورشان قابل اعتماد هستند ، اما اگر برای واکسن به کشور دیگری برویم ممکن است آلودگی بیشتر شود. از آنجا که واکسیناسیون در این هفته و هفته آینده سریع است ، مردم اطمینان خواهند داشت که در کشور خود واکسن می زنند. چه افراد واکسینه شوند یا نشوند ، رعایت قوانین بسیار مهم است ، رستوران ها ، سالن های ورزشی ، سالن های ورزشی ، استخرهای سرپوشیده ، سینما و تئاترها از جمله مکان هایی هستند که بسیار بیماریزا هستند. ما قول می دهیم که گروه هدف مردم در کشور حداقل اولین دوز واکسن را تا پایان سال دریافت کنند.
انتهای پیام

بیشتر بخوانید  تیم های ارزیابی نقدی ارسال کنید و برای آژانس های کمک آماده باشید

دیدگاهتان را بنویسید