دلمه قارچ با مرغ
مواد لازم :
*قارچ:نيم كيلوگرم
*سينه مرغ:يك عدد
*پنير موتزارلا:200 گرم
*پياز:يك عدد
*فلفل دلمهاي:يك عدد
*روغنزيتون:دو قاشق غذاخوري
*سس گوجهفرنگي:دو قاشق غذاخوري
*زردچوبه، نمك و فلفل: به ميزان لازم
موادلازم براي سس سفيد :
*آرد:سه قاشق غذاخوري
*شیر:يك پيمانه
*کره:50 گرم
طرز تهيه :
آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغنزيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمهاي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجهفرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد.
پايههاي قارچ را جدا كنيد و قسمتهاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كمكم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.