دلرباترین ژله ای که مهمون ها میتونن در پذیرایی ببینن! | طرز تهیه ژله آلوئه ورا و پرتقال +ویدئو


طرز تهیه ژله آلوئه ورا و پرتقال 

 

ژله آلوئه ورا و پرتقال یک دسر خوشمزه و خاص است که با طعم های آلوئه ورا و پرتقال تهیه می شود. این ژله به دلیل داشتن لایه های رنگی و طعم های متفاوت، بسیار جذاب و چشم نواز است.طرز تهیه ژله آلوئه ورا و پرتقال با خامه

برای تهیه ژله آلوئه ورا و پرتقال با خامه، در مرحله چهارم، به جای شیر، مقداری خامه فرم گرفته به ژله اضافه کنید. این کار باعث می شود که ژله شما خامه ای تر و خوشمزه تر شود.

ژله یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که با طعم ها و رنگ های مختلف تهیه می شود. این دسر را می توان به صورت ساده یا تزئین شده سرو کرد.

در این دستور پخت، قصد داریم یک ژله خاص و خوشمزه با طعم آلوئه ورا و پرتقال درست کنیم. این ژله به دلیل داشتن لایه های رنگی و طعم های متفاوت، بسیار جذاب و چشم نواز است.

مواد لازم:

 ژله آلوئه ورا ۳ بسته

 ژله پرتقالی یا هر طعمی که دوست دارید ۳ بسته

 شیر ۱ لیوان

 خامه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)

 آب جوش

طرز تهیه:

۱. ژله آلوئه ورا:

 ابتدا دو بسته پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

 سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 این مایع را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۲. ژله پرتقالی:

 بقیه پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

بیشتر بخوانید  روسیه دیپلمات ها را از مزار شریف - آژانس Mer اخراج می کند اخبار ایران و جهان

 سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 این مایع را روی لایه اول ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۳. ژله پرتقالی:

 در این مرحله، می توانید از هر طعم ژله ای که دوست دارید استفاده کنید. ما در اینجا از ژله پرتقالی استفاده کرده ایم.

 دو بسته پودر ژله پرتقالی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

 سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 این مایع را روی لایه دوم ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۴. ژله خامه ای:

 در آخر، یک بسته پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

 سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 در این مرحله، می توانید مقداری خامه فرم گرفته به ژله اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

 این مایع را روی لایه سوم ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

 برای اینکه ژله ها به خوبی در قالب جدا شوند، قبل از ریختن مایع ژله، قالب را کمی چرب کنید.

 می توانید از قالب های مختلف برای تهیه این ژله استفاده کنید.

 برای تزئین ژله، می توانید از میوه های تازه، شکلات رنده شده، یا گل های خوراکی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید