طرز تهیه کیک چاکلت لاوا
چاکلت لاوا یا کیک مولتن لاوا، یک دسر شکلاتی تک نفره است که از یک کیک شکلاتی کوچک با یک مرکز شکلات داغ تشکیل شده است. این کیک معمولاً با سرو گرم و سرو با بستنی یا خامه زده سرو می شود.
کیک چاکلت لاوا در دهه 1980 توسط سرآشپزهای فرانسوی ژان-ژرژ ونریچتن و فرانسوا پایار خلق شد. این دسر به سرعت در سراسر جهان محبوب شد و اکنون یک غذای اصلی در بسیاری از رستوران ها است.
کیک چاکلت لاوا را می توان به راحتی در خانه درست کرد. مواد لازم ساده هستند و این دستور پخت نسبتاً سریع و آسان است.
برای تهیه کیک چاکلت لاوا، ابتدا باید فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس، قالب های سوفله را با کره چرب کرده و با پودر قند بپاشید.
در یک کاسه متوسط، شکلات و کره را با هم ذوب کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا سبک و پف دار شود. مخلوط شکلات را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را در قالب های سوفله آماده شده بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند بپزید. کیک ها را از فر خارج کرده و بگذارید 2 تا 3 دقیقه قبل از برگرداندن روی بشقاب ها خنک شوند.
کیک های چاکلت لاوا را بلافاصله با بستنی یا خامه زده سرو کنید.
در اینجا چند نکته برای تهیه کیک چاکلت لاوا آورده شده است:
از شکلات با کیفیت خوب استفاده کنید. این طعم کیک شما را بسیار بهتر می کند.
مراقب باشید کیک ها را بیش از حد نپزید. اگر آنها بیش از حد پخته شوند، مرکز شکلاتی مایع نخواهد بود.
کیک ها را بلافاصله پس از پخت سرو کنید. آنها بهترین طعم را زمانی دارند که گرم باشند.
از لذت بردن از کیک های چاکلت لاوا خود لذت ببرید!