دلار وارد کانال 31 هزار تومان شد/ دلیل افزایش قیمت دلار چیست؟



به گزارش سلام نو به نقل از تجارت نیوز، قیمت دلار در معاملات غیرقانونی فردا از نصف کانال 31 هزار تومان عبور کرده است. مشکلی که نشان می دهد روند فردای قیمت دلار نیز صعودی است.

پیش از این مجتبی دیبا، کارشناس بازار، سطح مقاومتی دلار را در محدوده 30 هزار و 600 تا 700 هزار تومان عنوان کرده بود. اگر دلار زیر این سطح بماند، قیمت به عقب می رود، اما اگر دلار از این سطح عبور کرد، باید منتظر افزایش قیمت دلار باشید.

دلار روز گذشته از این سطح عبور کرد و در آستانه کانال جدیدی ایستاد و امروز 31 شهریور از این کانال عبور کرد.

برخی دیگر از کارشناسان اقتصادی، سقف 30 هزار تومانی را محدودیت روانی قیمت دلار دانستند و معتقد بودند که اگر قیمت دلار از این مرز عبور کند، سیگنال خرید و جذب کاندیداهای جدید به بازار می دهد. زیرا چنین افزایشی به معنای ناامید شدن بازار از مذاکرات هسته ای و افزایش قیمت ارز است.

دلایل اصلی افزایش نرخ دلار

دلایل متعددی در افزایش قیمت ارز موثر است. رئیس کانون صرافی ها به ایسنا گفت: دلیل افزایش قیمت دلار، اخبار برجام و تحولات اقتصادی و سیاسی افزایش سفر در روزهای پایانی تابستان و اربعین است.

وی در خصوص آینده قیمت دلار گفت: ادامه روند صعودی نرخ دلار در روزهای آینده به عوامل روانی، سیاسی و اقتصادی بستگی دارد و اگر مذاکرات برجام به روال عادی خود بازگردد، نرخ دلار خواهد بود. مطمئنا کاهش خواهد یافت زیرا اخبار سیاسی بازار ارز و تحرکات آن تاثیر روانی دارد.

بیشتر بخوانید  شعر در مورد متولدین ماه اسفند + مجموعه اشعار زیبا برای مردان و زنان متولد اسفند

رئیس کانون صرافی ها پیش بینی کرد با کاهش تقاضا، قیمت دلار پیش از مهر کاهش یابد.

در عین حال بسیاری از کارشناسان معتقدند دولت در نیمه اول سال با برخورد با اخبار و دستکاری ارز، قیمت دلار را کنترل کرد و اکنون روند صعودی دلار از نیمه دوم سال آغاز خواهد شد. . مگر اینکه دولت استراتژی و برنامه مشخصی برای برجام و عوامل اقتصادی داشته باشد.

اما به نظر می رسد مهم ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت دلار، صحبت های برجام و اخبار منتشر شده در این باره باشد. خبری که امروز چندان خوشایند و امیدوارکننده نبود.

وزیر خارجه آمریکا: احیای برجام در آینده نزدیک بعید است

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ایران با آخرین پاسخ خود به پیشنهاد توافق هسته‌ای «گامی به عقب» برداشته است و توافق را در کوتاه‌مدت بعید می‌داند.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در وب‌سایت این آژانس منتشر شده است، اعلام کرد: از 23 فوریه 2021 راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بر اجرای تعهدات هسته‌ای ایران ذیل برجام انجام می‌شود. [توافق هسته‌ای] این کشور به طور جدی تحت تاثیر تصمیم ایران برای مشارکت در برخی فعالیت های هسته ای، از جمله تعهداتش بر اساس پروتکل الحاقی قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید