دسر نارنگی، یک دسر مجلسی که همه رو مجذوب خودش می‌کنه! | طرز تهیه دسر نارنگی +ویدئو


طرز تهیه دسر نارنگی 

 

دسر نارنگی یک دسر خوشمزه و جذاب است که با ترکیبی از نارنگی، ژله و خامه تهیه می‌شود. این دسر طعمی بی‌نظیر دارد و می‌تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی در مهمانی‌ها و مناسبت‌های مختلف باشد.

مواد لازم:

* ژله پرتقال: ۱ بسته

* آب جوش: ۱.۵ لیوان

* نارنگی: ۱ عدد

* شیر: ۳ لیوان

* آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری

* نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

* شکر: ۱/۲ لیوان

* پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

* وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

* خامه صبحانه: ۱/۲ پاکت

* خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری

* بیسکوییت پتی بور: ۱ بسته

طرز تهیه:

۱. ژله پرتقال را با آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شفاف شود.

۲. نارنگی را حلقه حلقه کنید و کنار بگذارید.

۳. شیر، آرد گندم، نشاسته ذرت و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

۴. پودر ژلاتین را در آب سرد خیس کنید و سپس روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا حل شود.

۵. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.

۶. وانیل را اضافه کنید و مخلوط را از روی حرارت بردارید.

۷. خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید.

۸. کف یک قالب مستطیلی را با بیسکوییت پتی بور بپوشانید.

۹. یک لایه از مخلوط ژله و خامه را روی بیسکوییت ها بریزید.

۱۰. حلقه‌های نارنگی را روی لایه ژله و خامه قرار دهید.

۱۱. باقیمانده مخلوط ژله و خامه را روی نارنگی ها بریزید.

۱۲. قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید  دعوت نامه برای ارسال پیشنهادات برای صدمین سالگرد سمپوزیوم گردشگری ایران منتشر شده است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

نکات:

* برای شفاف شدن ژله می‌توانید از روش بنماری استفاده کنید.

* بعد از چیدن حلقه‌های نارنگی، روی دسر را کامل با ژله پر نکنید. ابتدا فقط تا نیمه پر کنید و سپس اجازه دهید کمی خودش را بگیرد. بعد از اینکه ژله خودش را گرفت، روی نارنگی ها را با ژله کامل بپوشانید تا نارنگی ها سر جای خود ثابت بمانند.

* به جای خامه صبحانه می‌توانید از بستنی هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید