دسر رنگین کمان جذاب برای بچه ها



آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر رنگین کمان


در اینجا آموزش این دسر خوشمزه و شیک را در اختیارتان می گذاریم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید و یا با این دسر بچه ها را به خوردن دسر علاقه مند کنید . با دلگرم همراه شوید.


دسر رنگین کمان جذاب برای بچه ها


طرز تهیه ژله رنگین کمان با آموزش کامل


مراحل آماده سازی دسر رنگین کمان


  1. ابتدا یه دسر ساده و سفید رنگ درست میکنیم. مثل پاناکوتا. باواریا. بوراتوس. حتی ترکیب آلوورا با بستنی …. فرقی نمیکنه.

  2. من بوراتوس درست کردم.

  3. داخل قالب ریختم گذاشتم خودشو بگیره.

  4. بعد یک در میون از شیارهای داخل قالب رو باچاقو جدا کردم.

  5. اون قسمتهایی که خالی کردم رو جدا جدا روی حرارت متوسط ذوب کردم. و به هرکدوم رنگ دلخواه زدم و دوباره دونه دونه داخل قسمتهای خالی ریختم.

  6. خب همینجا میتونید کارو تموم کنید و وقتی اون رنگی ها هم خودشونو گرفتن دسر رو از قالب در بیارید.

  7. ولی اگه مثل من عاشق درست کردن چیزای جدید هستید.

  8. کارو ادامه بدین و این بار قسمت های سفید باقیمونده رو خارج کنید و اونا هم مثل دفعه قبلی جداگانه ذوب و رنگی کنید و جاهای خالی رو پر کنید .(حواستون باشه گردی وسط رو خالی نکنید)

  9. داخل یخچال بذارید وقتی خودشو گرفت از قالب به راحتی جدا میشه چون شیر و خامه داره چربه و از قالب جدامیشه.

  10. داخل قالب کیک که گرد ساده است هم میشه این دسرو درست کرد و با چاقو برش داد و قسمتایی رو خالی کرد فقط خلاقیت و حوصله میخواد.

  11. قالبهای میان تهی هم مناسبند برای این کار.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی ژله رنده ای ایده ی مناسب برای شب یلدا شیک و آسان


تکنیک برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب


طرز تهیه ی ژله خاکشیر به همراه نکات کلیدی و مهم


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  5 غذای محلی اصفهان ,خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان

دیدگاهتان را بنویسید