آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر رنگین کمان
در اینجا آموزش این دسر خوشمزه و شیک را در اختیارتان می گذاریم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید و یا با این دسر بچه ها را به خوردن دسر علاقه مند کنید . با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه ژله رنگین کمان با آموزش کامل
مراحل آماده سازی دسر رنگین کمان
-
ابتدا یه دسر ساده و سفید رنگ درست میکنیم. مثل پاناکوتا. باواریا. بوراتوس. حتی ترکیب آلوورا با بستنی …. فرقی نمیکنه. -
من بوراتوس درست کردم. -
داخل قالب ریختم گذاشتم خودشو بگیره. -
بعد یک در میون از شیارهای داخل قالب رو باچاقو جدا کردم. -
اون قسمتهایی که خالی کردم رو جدا جدا روی حرارت متوسط ذوب کردم. و به هرکدوم رنگ دلخواه زدم و دوباره دونه دونه داخل قسمتهای خالی ریختم. -
خب همینجا میتونید کارو تموم کنید و وقتی اون رنگی ها هم خودشونو گرفتن دسر رو از قالب در بیارید. -
ولی اگه مثل من عاشق درست کردن چیزای جدید هستید. -
کارو ادامه بدین و این بار قسمت های سفید باقیمونده رو خارج کنید و اونا هم مثل دفعه قبلی جداگانه ذوب و رنگی کنید و جاهای خالی رو پر کنید .(حواستون باشه گردی وسط رو خالی نکنید) -
داخل یخچال بذارید وقتی خودشو گرفت از قالب به راحتی جدا میشه چون شیر و خامه داره چربه و از قالب جدامیشه. -
داخل قالب کیک که گرد ساده است هم میشه این دسرو درست کرد و با چاقو برش داد و قسمتایی رو خالی کرد فقط خلاقیت و حوصله میخواد. -
قالبهای میان تهی هم مناسبند برای این کار.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی ژله رنده ای ایده ی مناسب برای شب یلدا شیک و آسان
تکنیک برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
طرز تهیه ی ژله خاکشیر به همراه نکات کلیدی و مهم
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی