دسر توت فرنگی | ۵ دسر از خوشمزه‌ترین انواع دسرهای توت‌فرنگی


اگر از ما بپرسید کدام فصل سال را دوست دارید قطعا پاسخ خواهیم داد که فصل توت فرنگی بهترین فصل است! فرقی نمی‌کند از آن‌ها برای تهیه پای تابستانی، کیک توت‌فرنگی یا کلوچه‌های خانگی استفاده کنید، توت‌فرنگی طعم میوه‌ای جذابی را به هر دسر و خوردنی اضافه می‌کنند.

 اگرچه اوج فصل توت‌فرنگی در ماه‌های بهار و تابستان است که توت‌ها تازه و آبدار هستند، اما می‌توانید آن‌ها را در تمام طول سال در خواربارفروشی‌ها پیدا کنید و این به این معنی است که می‌توانید دستورالعمل‌های دسر توت‌فرنگی را هر زمان که هوس کردید، درست کنید! 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع دسر به (دسر ساده، دسر به اناری، پای به، کیک به)

دسر توت فرنگی

دسرهای توت‌فرنگی

میلک شیک توت‌فرنگی

این میلک شیک کلاسیک و غنی توت فرنگی چند دقیقه برای آماده شدن زمان می‌برد و فقط هم به چهار ماده نیاز دارد و خوشمزگی آن شما را راضی می‌کند. فقط اگر بستنی شما سفت است، آن را از فریزر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه کمی نرم شود.

مواد لازم
توت فرنگی تازه و ورقه شده یک و نیم فنجان
بستنی وانیلی دو فنجان
شیر ۱ فنجان
شیر خشک (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • توت‌فرنگی‌ها را بشویید و خشک کنید سپس آن‌ها را برش بزنید و یک و نیم فنجان کنار بگذارید.
  • در یک مخلوط کن پرقدرت، توت‌فرنگی‌ها، شیر، بستنی و در صورت تمایل شیر خشک را به میزان‌های گفته شده در جدول با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل کمی شکر سفید را اضافه کنید تا شیرین‌تر شود.
  • مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. مراقب باشید که مواد را بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا میلک شیک شما را رقیق می‌کند.
    سرو: میلک شیک را در یک لیوان بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و با هر رویه دیگری که انتخاب می‌کنید تزیین کنید. انتخاب خوبی است که مقداری توت‌فرنگی و له شده را روی خامه فرم گرفته اضافه کنید.
میلک شیک توت‌فرنگی

کیک کرامبل توت‌فرنگی

این کیک خوشمزه توت‌فرنگی با ادویه‌های گرم مانند دارچین و هل انتخاب بسیار خوشمزه‌ای برای روزهای سرد سال همراه با یک نوشیدنی گرم است. قطعا به دلایل زیادی عاشق این کیک خرد شده خواهید شد! سادگی تهیه و خوشمزگی و رطوبت جذاب این کیک باعث می‌شود از خوردن هر تکه این کیک لذت ببرید.

بیشتر بخوانید  ببینید: گل محمدی قبل از دربی جنگ را شروع کرد!
مواد لازم
آرد همه منظوره یک و نیم فنجان + یک قاشق غذا خوری
آرد بادام نیم فنجان
شکر نیم پیمانه
جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک نیم قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده نیم قاشق چایخوری
هل آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
روغن یک فنجان
خامه ترش پرچرب یا ماست ساده ۲۲۰ گرم
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
توت‌فرنگی تازه ورقه شده ۱ فنجان
مواد لازم برای رویه‌ی کرامبل
آرد همه منظوره ۱ فنجان
شکر دو سوم پیمانه
دارچین آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
کره نیم فنجان

دستور تهیه

  • ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کنید: آرد همه منظوره، آرد بادام، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و هل را هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس کنار بگذارید.
  • همه مواد مرطوب: تخم مرغ، روغن، خامه ترش و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس داخل مخلوط آرد بریزید. از یک کاردک لاستیکی استفاده کنید تا مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
  • در یک کاسه کوچک، تکه‌های توت‌فرنگی خرد شده را با آرد ترکیب کرده و با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را داخل مایه کیک بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
  • خمیر کیک توت فرنگی را داخل قالب کیک خود بریزید و روی آن را صاف کنید.
  • رویه کرامبل را درست کنید: آرد، شکر، دارچین و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا خرده کرامبل شروع به تشکیل شدن کند و سپس آن را روی خمیر کیک بپاشید.
  • کیک را در فر با دمای ۱۷۵ درجه بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود. برش داده و سرو کنید!
بیشتر بخوانید  کد ارزی بهترین راه ایران برای تحریم های تجاری است
کیک کرامبل توت‌فرنگی

بستنی توت‌فرنگی

این بستنی توت فرنگی طعمی توت‌فرنگی به همراه خامه دارد و موردعلاقه هر جمع و مهمانی است. 

مواد لازم
توت فرنگی تازه و خرد شده دو فنجان
شکر یک پیمانه
خامه پرچرب ۲ فنجان
شیر ۱ فنجان
عصاره وانیل یک دوم قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کاسه بستنی ساز خود را حداقل ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید (یا بیشتر طبق دستورالعمل بستنی ساز)
  • توت‌فرنگی‌های خرد شده را با ۱/۲ فنجان شکر در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا توت فرنگی آب خود را آزاد کند.
  • توت‌فرنگی‌ها را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید.
  • در یک کاسه بزرگ مخلوط توت فرنگی را با خامه غلیظ، شیر، عصاره وانیل، نمک و باقی مانده شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • مخلوط خامه‌ای توت فرنگی را در بستنی ساز آماده شده بریزید و از دستورالعمل دستگاه خود پیروی کنید
  • برای بستنی قیفی، بستنی را در نان بستنی بریزید و روی با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۶ ساعت تا یک شب در فریزر قرار دهید.
بستنی توت‌فرنگی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر

شیرینی پفکی توت‌فرنگی نوتلایی

حتی ده دقیقه طول نمی‌کشد این شیرینی خوشمزه را درست کنید، اما نتیجه‌ی آن مافوق تصورات شماست. درست کردن این دسر خوشمزه توت‌فرنگی را شدیدا به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم
خمیر پفکی منجمد یک ورق کامل
نوتلا یا شکلات صبحانه به مقدار لازم
توت‌فرنگی تازه، خرد شده ۱ فنجان
تخم مرغ (اختیاری) یک عدد

دستور تهیه

  • فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید
  • با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های خمیر پفکی را در فاصله حدود ۱ سانتی‌متری از لبه ها بکشید و از یک چنگال برای سوراخ کردن خمیر پفکی استفاده کنید. در صورت تمایل، تخم مرغ زده شده را به امتداد لبه خمیر پفکی بمالید.
  • خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا پف کرده و طلایی شود. با استفاده از یک کاردک، داخل خمیر پفکی را محکم بکشید تا آن را از پوسته جدا کنید. 
  • نوتلای شکلاتی را به طور مساوی در مرکز خمیر پخش کنید، سپس توت فرنگی های ورقه شده را به صورت یک لایه به خمیر اضافه کنید. برش بزنید و لذت ببرید!
بیشتر بخوانید  جمعه سمنان خداحافظی می کنم / شاهچراگی: تقدس جمعه جدیدی که دارم برای همه باید باشد
شیرینی پفکی توت‌فرنگی نوتلایی

پای توت‌فرنگی

مواد لازم
توت فرنگی تازه ۴ فنجان
آب یک و نیم پیمانه
خمیر پای (یوفکا)
شکر سه چهارم فنجان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
ژله توت فرنگی یک بسته

دستور تهیه

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر یوفکا را به اندازه حدود ۲۲  سانتی‌متر باز کنید و آن را از وسط تا کنید تا راحت تر در قالب پای قرار بگیرد. با دست‌های آغشته به آرد، تای خمیر را درون قالب باز کنید و اضافه‌ها را از لبه‌های قالب با اندازه یکسان در همه طرف مرتب کنید.

قالب را با ضخامت دو برابر فویل یا کاغذ پوستی بپوشانید. ۸ دقیقه بپزید. فویل را بردارید؛ ۵ دقیقه بیشتر بپزید و سپس روی یک توری سیمی خنک کنید.

در یک قابلمه کوچک شکر، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و سپس روی حرارت به جوش بیاورید؛ بپزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. قابلمه از روی حرارت بردارید؛ ژله را هم بزنید تا حل شود و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

در همین حین توت‌فرنگی‌ها را در قالب بچینید. مخلوط ژله را روی توت‌فرنگی‌ها بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته سرو کنید.

پای توت‌فرنگی

امیدواریم از این دسرهای خوشمزه توت‌فرنگی لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاسترد میوه ای؛ دسری خوش طعم با میوه

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید