مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت کیک یزدی کیک همه کس پسند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



کیک یزدی سنتی و اصل به سبک قنادی ها


در این بخش با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یزدی سنتی را به شما آموزش بدیم. با دلگرم همراه شوید .


دستور پخت کیک یزدی کیک همه کس پسند


طرز تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله


مواد لازم برای تهیه کیک یزدی


  • آرد سفید — 300 گرم

  • تخم‌مرغ — 3 عدد

  • شکر — 200 گرم

  • ماست —- 175 گرم

  • روغن مایع — 175 گرم

  • گلاب ته استکان

  • زعفران به دلخواه

  • عسل یا شربت بار هم 1 قاشق

  • بیکینگ پودر — یک قاشق چایخوری

  • هل سبز ساییده — یک قاشق چایخوری

  • نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه


طرزتهیه کیک یزدی


  1. شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مایع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسه‌ای با هم‌زن دستی مخلوط می کنیم(حدود پنج دقیقه).

  2. در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط می‌کنیم سپس بتدریچ به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. کاغذهای مخصوص را داخل قالب‌های فلزی کیک یزدی می‌گذاریم.

  3. از مواد داخل قالب‌ها را تا نیمه پر می‌کنیم سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک‌ها فرو می‌کنیم. کیک‌ها طلایی شود.


نکاتی که من اضافه کردم


:۱- مقدار هل رو نصف کردم و به جاش وانیل اضافه کردم. ۲-قالبها رو تا دو سوم پر کردم.۳-بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب قاشق چایخوری رو داخل روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک ها ترک برداره-دمای فر رو دویست و بیست درجه کردم و حدود ده دقیقه در طبقه وسط گذاشتم وقتی کاملا گنبدی شدن دما رو کم کردم تا کاملا روی کیک طلایی بشه


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی بیسکو کیک یا سابله کیک در منزل


آشنایی با چند نکته درباره قالب های کیک و ژله


طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  دنده گوسفند با سس اِیُولی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *