کیک یزدی سنتی و اصل به سبک قنادی ها
در این بخش با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یزدی سنتی را به شما آموزش بدیم. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی
-
آرد سفید — 300 گرم -
تخممرغ — 3 عدد -
شکر — 200 گرم -
ماست —- 175 گرم -
روغن مایع — 175 گرم -
گلاب ته استکان -
زعفران به دلخواه -
عسل یا شربت بار هم 1 قاشق -
بیکینگ پودر — یک قاشق چایخوری -
هل سبز ساییده — یک قاشق چایخوری -
نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه
طرزتهیه کیک یزدی
-
شکر، تخممرغ، ماست و روغن مایع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسهای با همزن دستی مخلوط می کنیم(حدود پنج دقیقه). -
در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط میکنیم سپس بتدریچ به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. کاغذهای مخصوص را داخل قالبهای فلزی کیک یزدی میگذاریم. -
از مواد داخل قالبها را تا نیمه پر میکنیم سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیکها فرو میکنیم. کیکها طلایی شود.
نکاتی که من اضافه کردم
:۱- مقدار هل رو نصف کردم و به جاش وانیل اضافه کردم. ۲-قالبها رو تا دو سوم پر کردم.۳-بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب قاشق چایخوری رو داخل روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک ها ترک برداره-دمای فر رو دویست و بیست درجه کردم و حدود ده دقیقه در طبقه وسط گذاشتم وقتی کاملا گنبدی شدن دما رو کم کردم تا کاملا روی کیک طلایی بشه
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی بیسکو کیک یا سابله کیک در منزل
آشنایی با چند نکته درباره قالب های کیک و ژله
طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی