دستور پخت کیک خرفه ساده و کم هزینه


طرز تهیه کیک خرفه شبانه خوشمزه

کیک خرفه یکی از کیک های خوشمزه ایرانی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آب نبات، وب سایت تشویقی را دنبال کنید.

مواد لازم برای کیک خرفه

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد پخت
  • 1 فنجان شیر
  • 1 فنجان شکر
  • روغن مایع 1 فنجان
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • دانه خرفه 2 قاشق غذاخوری


کیک خرفه

دستور پخت کیک خرفه


فاز اول
برای تهیه کیک خرفه مجلسی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا بعد از تمام شدن لعاب، حرارت دادن فر را به تاخیر نیندازیم. سپس تخم مرغ های شرک را در ظرف مناسبی بریزید.


فاز دوم
شکر و تخم مرغ را به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر ترکیب شود. حالا خرفه را در یک لیوان شیر بریزید.


سطح سوم
در نظر داشته باشید که شیر باید در دمای محیط باشد پس شیر و خرفه را خوب با هم مخلوط کنید سپس شیر و وانیل را با مواد کیک به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد یکدست شود.


مرحله چهارم
در این مرحله بیکینگ آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده سپس دو بار الک کرده و به تدریج به ظرف حاوی مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا خمیر کیک شکل گرفته و کاملا یکدست شود.


مرحله پنجم
بعد از اضافه کردن آرد کامل باید مواد را با هم مخلوط کنیم تا فقط یکدست شوند و نیازی به هم زدن زیاد نباشد چون خاصیت پخت پودر را از بین می برد. حالا قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک چرب کنید.


مرحله ششم
اگر روغن برای جدا کردن کیک نداریم می توانیم از کاغذ روغنی استفاده کنیم. سپس لعاب را داخل قالب بریزید و چند بار به ته میز کار محکم به قالب بزنید تا حباب های لعاب خارج شود.


مرحله هفتم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از 45 دقیقه باید دقت کنیم که کیک نسوزد پس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو می کنیم.


بیشتر بخوانید  خورش پرتقال و طرز تهیه خورش پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید