دستور پخت کیم چی غذای محبوب کره ای



طرز تهیه ی کیمچی در منزل


شما را نمی دانم، اما من فکر میکنم کیم چی یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیاست. با آموزش این غذای محبوب در دلگرم همراه شوید.


همه چیز در مورد «کیمچی»، غذای ملی و سنتی کره جنوبی


چرا کیم چی بخوریم؟


گذشته از طعم و مزه فوق العاده کیم چی ، این غذا به مردم کمک می کند تا سالم باشند ، بنابر تحقیقات اخیر مرکز تغذیه و سلامت جهانی ، کیم چی یکی از سالم ترین غذاهای دنیاست ؛ کیم چی سرشار از ویتامین است ، به هضم غذا کمک کرده و از سرطان پیشگیری می کند .


مواد لازم برای کیم چی غذای کره ای


  • کاهو ژاپنی متوسط 1 عدد

  • پیازچه خرد شده 3عدد

  • ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده 2/1 اونس

  • سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری

  • نمک مورتون ( برای کاهو )4/1 فنجان

  • نمک مورتون ( برای مایع)2/1 فنجان

  • فلفل هندی 2/1فنجان

  • سس ماهی 1 قاشق غذاخوری

  • پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوریکیم چی


طرز تهیه کیم چی غذای کره ای


  1. کاهو را در مرحله اول نشویید فقط آن را تمیز کنید

  2. کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

  3. حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم

  4. در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.

  5. 1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.

  6. کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

  7. کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.

  8. کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  15 خاصیت دارویی و درمانی بی نظیر میوه گواوا

دیدگاهتان را بنویسید