طرز تهیه خورش کوفته فسنجان
فسنجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که هر شهری به اقتضای سلیقه خود آن را درست می کند اما مواد اصلی آن یکی است تنها نوع ظاهری آن متفاوت می باشد با دلگرم همراه شوید.
فسنجان با کوفته قلقلی _ خوشمزه و دلپذیر
مواد لازم برای پخت کوفته فسنجان
-
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم -
گردو چرخ کرده ۵۰۰ گرم -
رب انار ۲ پیمانه -
نمک و زردچوبه به مقدار لازم -
دارچین و زعفران به مقدار لازم -
پیاز ۱ عدد -
شکر در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته فسنجون خوشمزه در خانه
-
گوشت چرخ کرده را با مقدار کمی نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده، ورز میدهیم و به صورت کوفتههای ریز گلولهای کرده و در روغن سرخ میکنیم. وقتی گوشت ها کاملاً سرخ شدند، آنها را کنار میگذاریم. -
سپس گردوی چرخ کرده را کمی در روغن تفت میدهیم تا رنگ آن یک درجه تیره شود. بعد روی آن ۱ پیمانه آب میریزیم و میگذاریم بپزد و گردو کمکم از خود روغن پس دهد. -
سپس رب انار را اضافه میکنیم. بعد از ۴۰ دقیقه گوشتها را به گردو اضافه میکنیم. سپس رب انار را داخل خورشت میریزیم و میگذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند. -
بعد از ۱۰ دقیقه کمی از آن میچشیم، بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم میکنیم. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه میکنیم تا طعم آن مناسب شود. -
سپس، مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه میکنیم. اجازه میدهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. -
پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی ظرف خورش آن را با چلوی ساده آبکشی سرو میکنیم.
سایر نکات برای تهیه کوفته فسنجون
-
فسنجان غذای بسیار پر طرفدار و دلچسب شمالی میباشد که در اکثر مناطق ایران با سبکهای متفاوت تهیه میشود. -
خورش فسنجان به شکلهای مختلف درست میشود. -
با گوشت قلقلی، مرغ و مرغابی و هر کدام از آنها هم لطف خودش را دارد.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی
طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی