دستور پخت کاپ کیک عسلی بدون تخم مرغ
مواد لازم:
آب ولرم…………….. 1 پیمانه(250 میلی لیتر)
عسل…………………. 2قاشق سوپخوری
شکر………………. 1 پیمانه
روغن مایع……………..1/2 پیمانه
آرد سفید……………… 2پیمانه(300 گرم)
نمک…………….. نوک قاشق چایخوری
وانیل……………. 1/4قاشق چایخوری
جوش شیرین……………….. 1و 1/2قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در ظرفی آب و عسل و شکر و نمک و روغن رو مخلوط کنید تا شکر خوب حل بشه آرد رو با جوش شیرین و وانیل الک کنید و به مواد مایع بیفزایید
و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد کیک نه خیلی شله و نه خیلی سفت حالا در قالب مخصوص کپسول گذاشته و 2/3 اش را با مواد پر کنید
ودر فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار دهید به مدت 20 تا35 دقیقه(البته زمان در فرهای مختلف فرق داره پس بعد از
20 دقیقه مواظب باشید و چک کنید …..طبق معمول من در سولاردوم باسه پایه کوتاه/ دکمه کانوکشن/ با دمای 180 درجه /22 دقیقه طول کشید
من دلبخواهی دو رنگ درست کردم(میشه گردو/چیپس شکلات/ کشمش ) ریخت توش به دلخواه
میشه به این روش هم درست کرد:
(مواد کیک رو در قالب ۲۳ سانتی که از قبل خوب چرب و آرد پاشی شده
و تو فر از قبل گرم شده به مدت 40دقیقه یا کمتر یا بیشتر قرار بدید تا بپزه)
منبع : سرآشپزصورتی