کباب چپلی شبیه کباب تابه ای خودمان است با کمی تغییرات که طعم و عطر آن را افزایش می دهد.
مواد لازم برای تهیه کباب چپلی افغانی
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- گوجه فرنگی 1 عدد
- 3 قاشق چایخوری گشنیز و 1 قاشق چایخوری نعنا
- سیر 2 حبه
- 1 عدد تخم مرغ
- آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری آرد سفید
- فلفل تند 1 عدد
- نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زیره سبز، ماسالا، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز به میزان لازم
طرز تهیه یک کباب خوشمزه و ساده با گوشت به روش اصلی
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کنید و آب پیاز را بگیرید و سبزی ها را تمیز کرده و بشویید و ریز خرد کنید. فلفل تند را اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید
سپس گوشت را با پیاز و ادویه، فلفل تند، گوجه فرنگی خرد شده، آرد، تخم مرغ و سیر رنده شده مخلوط کرده و با دست خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود و اگر وقت داشتید می توانید مواد را در یخچال قرار دهید تا مخلوط شوند. طعم.
مرحله سوم: تهیه کباب چپالی
برای سرخ شدن مواد داخل تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. به اندازه دلخواه از مواد بردارید و در دست گرد کنید و به آن شکل دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.