دستور پخت چپلی کباب



آنچه دیگران می خوانند:

کباب چپلی شبیه کباب تابه ای خودمان است با کمی تغییرات که طعم و عطر آن را افزایش می دهد.

مواد لازم برای تهیه کباب چپلی افغانی

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • 3 قاشق چایخوری گشنیز و 1 قاشق چایخوری نعنا
  • سیر 2 حبه
  • 1 عدد تخم مرغ
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری آرد سفید
  • فلفل تند 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زیره سبز، ماسالا، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه یک کباب خوشمزه و ساده با گوشت به روش اصلی

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کنید و آب پیاز را بگیرید و سبزی ها را تمیز کرده و بشویید و ریز خرد کنید. فلفل تند را اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید

سپس گوشت را با پیاز و ادویه، فلفل تند، گوجه فرنگی خرد شده، آرد، تخم مرغ و سیر رنده شده مخلوط کرده و با دست خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود و اگر وقت داشتید می توانید مواد را در یخچال قرار دهید تا مخلوط شوند. طعم.

مرحله سوم: تهیه کباب چپالی

برای سرخ شدن مواد داخل تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. به اندازه دلخواه از مواد بردارید و در دست گرد کنید و به آن شکل دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.


بیشتر بخوانید  خداحافظ: ما رقابت زیادی داشتیم / پنالتی 50-50 بود و فولاد بهتر نتیجه گرفتند

دیدگاهتان را بنویسید