اگر دوست دارید پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه ای درست کنید به دستورات زیر توجه داشته باشید. با اینکه سعی می کنیم برنامه غذایی مان را به سمت تغذیه ای سلامت هدایت کنیم، اما باز اسم پیتزا که می آید نمی توانیم از آن بگذریم.
در این مطلب طرز تهیه پیتزاهای خانگی با قارچ و گوشت را آموزش داده ایم که حداقل شاید از پیتزاهای بیرون سالم تر باشد.
طرز تهیه خمیر پیتزا
مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا:
-
آرد سفید قنادی: ۵۰۰ گرم -
تخم مرغ: ۱ عدد -
شیر ولرم: ۱ لیوان -
روغن جامد یا نیمه جامد یا کره: ۶ قاشق سوپ خوری -
مایه خمیر خشک فوری: ۱ قاشق سوپ خوری -
نمک: ۱ قاشق چای خوری -
شکر: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی:
ابتدا باید یک قاشق چایخوری از شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
در ظرف دیگری نمک، روغن و تخم مرغ را با هم در حد یکدست شدن مخلوط کنید. حالا خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی به هم نزنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به مواد اضافه کنید.
تا خمیر در کاسه جمع شود در مرحله بعدی باید خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا ۱۰۰ مرتبه بکوبیدش به روی میز تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی شود که به دست نچسبد.
در مرحله بعدی باید خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک تا ۱/۵ ساعت. رویش را یک نایلون یا پارچه تمیز بیندازید، حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و … استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
مواد لازم جهت تهیه پیتزا گوشت و قارچ:
-
خمیر پیتزا: 645 گرم -
قارچ (ورقه شده): 225 گرم -
فلفل سبز (فلفل شیرین خرد شده): 2 عدد -
پیاز (متوسط – خرد شده): 1 عدد -
ادویه ایتالیایی: 1.5 قاشق چای خوری -
روغن زیتون: 4 قاشق چای خوری -
پنیر چدار (رنده شده): 170 گرم -
گوشت قرمز (خرد شده): 140 گرم -
پنیر موزارلا (رنده شده): 170 گرم -
سس مارینارا: به مقدار لازم
دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ خانگی:
خمیر را داخل قالب مستطیل شکل چرب شده قرار دهید و به داخل قالب فشار دهید سپس به مدت 6 الی 8 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
در ضمن داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، فلفل، پیاز و یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی با دو قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا ترد و نرم شوند و بعد آن ها را از داخل روغن در بیاورید.
روی نان را با روغن چرب کنید و روی آن 3/4 از پنیر چدار را پخش کنید و روی آن مخلوط سبزیجات و گوشت قرار دهید. پنیر موزارلا و باقیمانده پنیر چدار را مخلوط کنید و روی آن بریزید.
بعد باقیمانده ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید. حال به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و نان طلایی شود و بعد با سس مارینارا سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده
مواد لازم جهت تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده:
-
۱ بسته پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی -
خمیر پیتزا -
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده -
۱ بسته قارچ کوچک -
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده -
۱ عدد فلفل دلمهای -
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون -
۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ -
۴ حبه سیر رنده شده -
نمک و فلفل و پودر آویشن به میزان دلخواه
دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده:
شعلهٔ پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و بگذارید برای پختن پیتزا خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
در یک تابه متوسط مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخ شده را به همراه مقداری نمک، فلفل، رزماری و پودر کاری داخل تابه بریزید و برای 7-8 دقیقه تفت بدهید و هم بزنید.
فلفل دلمهای را مکعبی خرد کنید و قارچ ها را نازک از قد برش بزنید.
به تعداد مورد نیاز خمیر بردارید و بقیه را داخل فریزر برگردانید. روی هر خمیر یک قاشق سس کچاپ و یک عدد سیر رنده شده بمالید، سپس مقداری پنیر رنده تی.اس.تی روی سطح پیتزاها پخش کنید و روی آن کمی پودر آویشن بپاشید.
گوشت پخته شده را روی سطح پیتزاها پخش کنید و بقیه پنیر را روی آن بریزید. در انتها قارچ ها و فلفل دلمه ای را روی پیتزاها بچینید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعلهٔ پایین فر را خاموش کنید و شعلهٔ بالایی را روشن کنید و بگذارید پیتزاها برای ۱۰ دقیقه دیگر حرارت بخورند. زمانی که رنگ پنیر روی پیتزاها متمایل به طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و سرو کنید.
دستور پخت پیتزا ایتالیایی به ساده ترین روش در منزل + فیلم
دستور پخت پیتزا استیک خوشمزه و لذیذ با دو روش