دستور پخت پلو ترش یک غذای سنتی ایرانی



دستور پخت سبزی پلو ترش خانگی


در این مطلب دستورالعمل تهیه پلو ترش را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش خوشمزه و خاص


علاوه بر آنکه پلو ترش ، بدن را در برابر رادیکال های آزاد مقاوم میکند. از فواید کرفس میتوان به مواردی، چون کاهش دهنده فشار خون، ضد افسردگی، کاهش دادن کلسترول خون، کمک به درمان کم کاری تیروئید، کاهش دهنده وزن و کمک کننده به لاغری اشاره کرد.


مواد لازم برای دستور تهیه پلو ترش


  • مرغ یا گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم

  • سبزی پلو ۱ کیلوگرم

  • برنج ۵ پیمانه

  • گرده غوره نصف پیمانه

  • فلفل سیاه و نمک نصف پیمانه

  • پیاز ۲ عدد

  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

  • زعفران به میزان لازم

  • کرفس ۱ شاخه

  • گوجه فرنگی ۱ عدد


طرز تهیه پلوترش


1. برنج را شسته و بخیسانید. سبزی پلویی را خرد کنید.

۲. پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نیم پز شوند.

۳. سپس به آن رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه میکنیم.

۴. پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن سبزی خرد شده را لابلای آن قرار دهید.

۵. در یک قابلمه مقداری از برنج را میریزیم و موادی که آماده کرده ایم را روی آن قرار میدهیم.

۶. مقداری پیاز خام خلال شده روی مرغ ها میچینیم و روی آن هم کمی گوجه خلال شده قرار میدهیم.

۷. در انتها، روی آن ها گرد غوره میریزیم و باقیمانده برنج را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.


نکته ی آخر برای پخت پلو ترش


برای ترش و مزه دار شدن مرغ، باید شعله ملایم و زمان پخت طولانی تر باشد.


لذت آشپزی با دلگرم :


دستور تهیه قمری پلو سنتی و خوشمزه


دستور تهیه کلم پلو متفاوت و خاص


طرز تهیه ماش پلو با شوید غذایی کامل و خوش طعم


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک جافا فوری خوشمزه و مجلسی در منزل

دیدگاهتان را بنویسید