طرز تهیه نان سیر در منزل
این نان معمولا به صورت باگت آماده می شود با انواع مختلفی از پنیر موتزارلا یا فتا مصرف می شود که در بعضی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. برای تهیه ی این نان خوشمزه با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه نان سیر ساده و پرطرفدار با طعمی بی نظیر
مواد لازم برای تهیه نان سیر دار
-
8 عدد نان تست یا 8 عدد از حلقه های نان باگت -
1 قاشق مربا خوری سیر رنده شده -
30 گرم کره -
پنیر پیتزا به مقدار لازم -
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم -
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه نان سیر دار
-
ابتدا در صورت تمایل نون تست رو با قالب به شکل دلخواهمون درمیاریم. -
میتونیم از نون های تست به صورت کامل و یا حلقه های نون باگت هم استفاده کنیم. -
حالا سیر و کره رو با هم تفت میدیم البته خیلی کم فقط در حدی که کره مزه سیرو بگیره و سرخ نشه. -
حالا نون های تست رو روی کاغذ روغنی میذاریم. -
مخلوط کره و سیر رو با یه قاشق روی نون های تست پخش میکنیم. اینکه مقدار این مخلوط روی هر نون چقدر باشه بستگی به سلیقه خودتون داره و این که نون رو چرب تر یا پرسیر تر دوست داشته باشین یا بالعکس. -
روی هر کدوم از نون ها سس گوجه فرنگی و کمی نمک میریزیم. -
حالا با قاشق خوب سس رو پخش میکنیم تا کل نون رو بگیره. -
یه پیشنهاد براتون دارم روی تعدادی از نون ها یا همشون کمی پیاز داغ بریزین چون خیلی خوشمزه میشه و با ذائقه ما ایرانیا خیلی جوره. -
در نهایت به مقدار دلخواه روی نون ها پنیر پیتزا میریزیم. -
نون ها رو برای مدت 10 الی 15 دقیقه توی فر با دمای 180 درجه میذاریم تا برشته بشن و پنیر هم آب شده و طلایی بشه و در نهایت هم سروشون میکنیم … نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی