مواد لازم برای تهیه کدو سبز موجور; غذای ساده ترکی
کدو سبز 2 عدد
2 عدد هویج
1 عدد سیب زمینی بزرگ
1 دسته کوچک جعفری و شوید
پیازچه 5 ساقه
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق آرد
بکینگ پودر (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن کافی
طرز تهیه کدو سبز موجور
برای تهیه یک دلمه خوشمزه ابتدا کدوها را پوست بگیرید و در ظرف مناسبی درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی و هویج را به همین ترتیب پوست بگیرید و روی رنده درشت رنده کنید.
در این مرحله مواد رنده شده را با دست خوب فشار می دهیم تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود. سپس دوباره مواد را داخل کاسه بریزید، سپس جعفری، شوید و پیازچه را ریز خرد کنید.
باید بخوانید:
آشنایی با ارزش غذایی و خواص کدو سبز
کدو سبز یکی از سبزیجاتی است که علاوه بر مصارف فراوان، خواص زیادی نیز دارد. در این مطلب میزان کالری، ارزش غذایی و خواص کدو سبز را برای…
در این مرحله سبزیجات خرد شده را به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم. سپس بکینگ پودر را با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
حالا آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بافت خمیر یکدست شود. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم کاملا داغ شود سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم.
در این مرحله مقداری از مخلوط ماژور را با قاشق میریزیم و داخل سینی فر میریزیم سپس با پشت قاشق به مخلوط ماژور فرم میدهیم تا یکدست و یکدست شود. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.
حالا سینی را به مدت 25 دقیقه در فر می گذاریم تا موجوری ها کاملا پخته و طلایی شوند. اگر فر نیست، موژورا را در روغن سرخ کنید. در آخر موژورا را در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم