دستور پخت قورمه سبزی گیاهی بدون گوشت با قارچ


سبزی کورمه سبزی یکی از روش های تهیه کورمه سبزی است، این گولش سنتی ایرانی است، اما با این تفاوت که در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود و می توانید قارچ اضافه کنید. این خورش برای گیاهخواران و وگان ها و حتی افرادی که طعم گوشت را دوست ندارند بسیار مناسب است.
اما طعم این خورش همیشه خوشمزه با قارچ هم خیلی خوبه. گیاهخواران یا وگان ها سبک زندگی خود را تغییر داده اند و از خوردن گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی و غیره اجتناب می کنند. آنها می خواهند کمترین آسیب را به اکوسیستم زمین وارد کنند، اما باید مراقب رژیم غذایی خود باشند تا به ارگانیسم آسیب نرسانند. شما باید پروتئین مناسب را پیدا کنید و آن را جایگزین کنید تا سیستم ایمنی ضعیف نشود.

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات گیاهی با قارچ

500 گرم سبزیجات سبز
1 عدد پیاز
قارچ 1 فنجان
لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
4 عدد لیمو
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه برای خورش به میزان لازم


سوپ سبزیجات با قارچ

طرز تهیه سوپ سبزیجات گیاهی خوشمزه با قارچ و لوبیا قرمز

مرحله اول: آماده سازی

سبزی سبز را از قبل خرد کرده و در روغن خوب تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند، سرخ کردن سبزی مهمترین قسمت تهیه یک خورش خوشمزه است. لوویای قرمز را به مدت 12 ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا ورم آن برطرف شود.

مرحله دوم: پیازها را سرخ کنید

ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال یا نگینی خرد می کنیم و در ماهیتابه با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود قارچ ها را شسته و خرد می کنیم و یا اگر خیلی ریز هستند می توانید بریزید. به درستی داخل قابلمه و با پیاز داغ و کمی فلفل سیاه خوب تفت دهید تا قارچ ها روشن و آبدار شوند.

بیشتر بخوانید  آش انگور میوه ای که بسیاری از امراض را از بدن شما دور می کند


سوپ سبزیجات بدون گوشت

مرحله سوم: پختن سوپ سبزیجات

سپس لوبیا سبز سرخ شده را اضافه کنید و با مواد تفت دهید و لوبیا قرمزی را که قبلا با کمی آب جوشانده اید اضافه کنید و آب قرمز را بریزید و هم بزنید و چند لیوان آب بریزید ابتدا حرارت را زیاد کنید تا بجوشد سپس بگذارید تا بجوشد. روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را نیمه باز کنید تا آب سبزیجات خوشمزه ای به دست آورید.

باید بخوانید:

مرحله چهارم: اضافه کردن لیمو عمانی

لیموها را از وسط نصف کنید و هسته لیمو را بردارید و به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس در 20 دقیقه آخر آبگوشت و وقتی غلیظ شد نمک و کمی زعفران اضافه کنید. خب، روی

نکات کلیدی در تهیه سوپ سبزیجات گیاهی با قارچ

در صورت تمایل به جای لیمو عمانی می توانید در آخر آب لیموی تازه یا آب اضافه کنید.
برخی از افراد دوست دارند رب را به سوپ سبزیجات خود اضافه کنند که می توانید هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید.
حتما لوبیا قرمز را نیم پز کنید تا رنگ سوپ سبزی شما روشن و سبز بماند.
به دلخواه می توانید مقدار قارچ را کم یا زیاد کنید.


دیدگاهتان را بنویسید