ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار
مواد لازم برای تهیه ی خرما بیسکوییتی
-
1 بسته خرما -
1 بسته بیسکوئیت بتی پور -
1 لیوان گردو خردشده -
1 ق چ هل -
1 ق چ دارچین -
50 گرم کره -
پودر پسته نارگیل کنجد وشکلات برای تزئین
مراحل تهیه ی خرما بیسکوییتی
-
هسته خرما را گرفته و با کره کمی تفت دهید تا حدی که خرما له شود. -
هل و دارچین و گردو رو هم اضافه کرده سپس بیسکوییت ها را خوب با گوشت کوب بکوبید یا آسیاب کنید تا ریز شوند و به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. -
سپس به اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم. -
بعد درون پودر نارگیل یا پسته یا کنجد و بغلتونید و نوش جان کنید بسیار خوشمزه و مقوی????
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی