مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار


مواد لازم برای تهیه ی خرما بیسکوییتی


  • 1 بسته خرما

  • 1 بسته بیسکوئیت بتی پور

  • 1 لیوان گردو خردشده

  • 1 ق چ هل

  • 1 ق چ دارچین

  • 50 گرم کره

  • پودر پسته نارگیل کنجد وشکلات برای تزئین


مراحل تهیه ی خرما بیسکوییتی


  1. هسته خرما را گرفته و با کره کمی تفت دهید تا حدی که خرما له شود.

  2. هل و دارچین و گردو رو هم اضافه کرده سپس بیسکوییت ها را خوب با گوشت کوب بکوبید یا آسیاب کنید تا ریز شوند و به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

  3. سپس به اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم.

  4. بعد درون پودر نارگیل یا پسته یا کنجد و بغلتونید و نوش جان کنید بسیار خوشمزه و مقوی????


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  روش کامل تهیه موساکا یونانی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *