مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت سوپ مخصوص ایتالیایی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی مرحله به مرحله


امروز برای شما عزیزان در این مقاله از دلگرم یک سوپ خوشمزه آماده کرده‌ایم ، یک سوپ مخصوص ایتالیایی!


سوپ عروس از بهترین سوپ‌هایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را تجربه کنید.


آموزشی ساده و خوشمزه جهت تهیه سوپ عروس ایتالیایی


مواد لازم جهت تهیه سوپ عروس خوشمزه


  1. 250 گرم گوشت گوسفند یا بوقلمون بدون چربی

  2. یک عدد تخم مرغ

  3. دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک

  4. یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده

  5. نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده

  6. نصف قاشق چای خوری پودر پیاز

  7. پنج و سه چهارم فنجان سوپ مرغ ( آب گوشت )

  8. یک فنجان ماکارونی

  9. یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده


طرز تهیه سوپ عروس مجلسی و خوش طعم


گوشت، تخم مرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را درون یک کاسه متوسط می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم .


سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم و آب گوشت را ریخته و ماکارونی و هویج را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا به جوش آید


سپس به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم تا آرام غل بزند در همین حین هم می‌زنیم تا به هم نچسبند.


سوپ شما آماده است و می‌توانید از مزه لذیذ آن لذت ببرید.


سوپ عروس : دستور پخت سوپ مخصوص ایتالیایی


طرز تهیه پنیر پارمسان خانگی برای تهیه سوپ عروس


پنیر پارمسان یا پنیر پارمزان، پنیری سفت و تند می‌باشد که معمولاً به صورت رنده شده به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده می‌شود.


پنیر پارمسان سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر بوده و بر کنترل وزن بسیار تاثیر گذار است. کم لاکتوز بودن این پنیر ایتالیایی پر طرفدار مصرف آنرا برای افراد حساس به لبنیات مناسب می کند.


مواد لازم برای تهیه پنیر پارمسان خانگی


  1. 14 لیتر شیر 2 درصد چربی

  2. 2.5 قاشق چایخوری کالچر ترموفیلیک

  3. 1/8 قاشق چایخوری لیپاز

  4. 3/4 قاشق غذاخوری کلرید کلسیم خوراکی

  5. 3/4 قاشق غذاخوری مایه پنیر


طرز تهیه :


لیپاز را با دو قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید.

کلرید کلسیم را در 1/4 فنجان آب ترکیب کنید.

مایه پنیر را در 1/4 فنجان آب ترکیب کنید.

شیر را داخل قابلمه‌ای بر روی حرارت متوسط بریزید.

شیر را تا زمانیکه به حرارت 33 درجه سانتیگراد (91.4 درجه فارنهایت) برسد حرارت دهید.

کالچر ترموفیلیک را بر روی شیر بریزید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

درب قابلمه را گذاشته و برای 5 دقیقه شیر را استراحت دهید.

پس از آن شیر را به خوبی هم بزنید تا کالچر ترموفیلیک کاملاً ترکیب شود.

برای 45 دقیقه دیگر درب قابلمه را گذاشته و شیر را در دمای 30 درجه سانتیگراد استراحت دهید.

پس از آن لیپاز را اضافه کرده و برای 1 دقیقه شیر را هم بزنید.

برای 15 دقیقه دیگر شیر را در دمای 30 درجه سانتیگراد استراحت دهید.

کلرید کلسیم خوراکی را اضافه کرده و برای 1 دقیقه شیر را هم بزنید.

مایه پنیر را هم اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

درب قابلمه را گذاشته و برای 60 دقیقه شیر را استراحت دهید تا به شکل دلمه درآید.

با پشت کفگیر پلاستیکی به آرامی دلمه را فشار دهید تا مطمئن شوید سفت شده است.

درون همان ظرف، دلمه را به مکعب‌های ۱ سانتی متری برش زنید.

دلمه‌ها را در حالی که هم می‌زنید، حدود 60 دقیقه در درجه حرارت 51 درجه سانتی‌گراد (124 درجه فارنهایت) قرار دهید تا در داخل ظرف ته نشین شود.

بعد از آن یک مشت دلمه‌ها را داخل دستتان فشار دهید. اگر خمیر شد دلمه برای فشرده شدن آماده است.

دلمه‌ها را داخل پارچه توری (به عنوان صافی) بریزید تا آب آن به طور کامل خارج شود.

پنیر را داخل ظرفی قالبی شکل بریزید تا به شکل آن در آید.

وزنه 11 کیلوگرمی را برای 30 دقیقه بر روی آن گذاشته تا پنیر فشرده شود و آب آن کاملاً گرفته شود.

پنیر را با دقت کامل با برگرداندن قالب از داخل قالب خارج کرده و برای 12 ساعت دیگر وزنه 22 کیلوگرمی را بر روی آن قرار دهید.

سپس پنیر را برای 18 ساعت داخل آب نمک قرار دهید.

پنیر را از آب نمک خارج کرده و برای 2 الی 3 روز در دمای اتاق قرار دهید تا خشک شود.

پنیر را برای 6 تا 12 ماه در 10 الی 12 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر برسد. فقط در هفته اول روزانه پنیر را برگردانید.

حالا دیگه پنیر پارمسان آماده طعم دادن به انواع غذاهای ایتالیایی و ایرانی شماست.


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی


طرز تهیه سوپ ترکیه ای ازوگلین با ۲ روش


طرز تهیه ی سوپ لیمو و مرغ با سبزیجات : برای درمان سرما خوردگی


بیشتر بخوانید  ۱۰ روغن عالی برای افزایش تمرکز و قدرت ذهن
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *