این دستور پخت ترکیبی فوق العاده از پیاز، زیتون سبز و آب گوشت میباشد.
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز ۱ عدد
۲۰۰ گرم زیتون سبز بدون هسته
۴ شاخه آویشن تازه
۱ لیتر آبگوشت
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری سس فلفل تند
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد لازم برای تزیین سوپ
برشهای لیمو
۱ قاشق غذاخوری خامه
جعفری
طرز تهیه سوپ زیتون
ابتدا پیاز را خرد کرده و آویشن را از شاخه های آن جدا کنید.
روغن زیتون را در یک قابلمهی عمیق روی اجاق گاز گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید.
سپس زیتون سبز، آویشن، نمک، فلفل سیاه، رب فلفل تند، آبلیمو را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
می توانید سوپ خود را با لیمو، جعفری و خامه سرو کنید.
نوش جان!
ترجمه:وقت صبح