مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت تاوا کبابی در منزل

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه تاوا کباب ساده و خوشمزه


تاوا کباب قبلا در تنور پخته می شده و در یک ظرف پهن می شده است. تاوا کباب با دورچین های مختلف از سبزیحات تهیه می شود و با کته زعفرانی بیشتر سرو می شود و می تواند برای رهایی از دستورهای پخت یکنواخت گزینه خوبی باشد.کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.


مواد لازم برای پخت تاوا کباب برای ۴ نفر


  • گوشت چرخ کرده مخلوط : ۶۰۰ گرم

  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

  • زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری

  • فلفل سبز تند : ۴ عدد

  • پیاز : ۱ عدد متوسط

  • گوجه فرنگی : ۴ عدد

  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

  • زردچوبه و روغن : به مقدار کافی


 تاوا کبابی


دستور پخت تاوا کبابی


مرحله اول

برای تهیه تاوا کبابی تبریزی ابتدا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده، زعفران دم کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.


مرحله دوم

در این مرحله مایه کباب را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. اگر مایه کباب را به خوبی ورز ندهیم زمان سرخ شدن ترک می خورد، ولی اگر به خوبی ورز داده شود تا پایان پخت به صورت یکدست باقی می ماند.

حتماً بخوانید:


مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، انرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.


مرحله چهارم

در این مرحله مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و مایه کباب را درون تابه به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا باید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهیم تا یک سمت کباب سرخ شود.


بیشتر بخوانید  عسل گزانگبین و تمام خواص این عسل گیاهی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *