دستور پخت باقلا پلو بامرغ برای روز عید
مواد لازم:
برنج ۲پیمانه
باقلاسبز ۱پیمانه
شویدخشک ۵۰گرم
پیازمتوسط ۱عدد
نمک وزرد چوبه وروغن وفلفل به مقدارلازم
سینه مرغ ۱عدد
زعفران ۲ق غ
طرزتهیه:
ابتدا برنج رابه مدت سه ساعت با آب ولرم خیساندم وبه آن نمک اضافه کردم بعد آن رابه صورت ساده آبکش کردم
دریک قابلمه کمی آب وروغن اضافه کردم ویک کفگیر ازبرنج آبکش شده وروی آن رامقداری باقلا که چندجوش خورده بود اضافه کردم و روی آن رامقداری شوید خشک ریختم این کارراتا تمام شدن برنج ادامه میدهیم وروی برنجمان ۲ق غ زعفران دم کرده اضافه کرده
وروی آن رادمکنی گذاشته وبعدازاینکه برنجمان کمی بخار کردشعله راکم میکنیم وبه مدت ۴۵دقیقه اجازه میدهیم برنج دم بکشد. حالا میریم سراغ مرغمون ابتدا سینه مرغ رادرروغن کمی تفت میدهیم کمی که رنگش فرق کرد به آن پیاز اضافه میکنیم
کمی که پیاز تفت خورد مقداری فلفل دلمه ونصف هویج به آن اضافه میکنیم تاباهم تفت بخورند بعدزردچوبه, نمک,فلفل ودوعددهل وسس گوجه فرنگی اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم تاخامی رب گوجه گرفته شود
بعد ۲لیوان آب به آن اضافه میکنیم وبه مدت تقریبا یک ساعت باشعله کم میگذاریم بپزد
درپایان وقتی پلو ومرغمان آماده شد درظرف ریخته ونوش جان میکنیم.