مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت باسترما پلو یک غذا کامل و مقوی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


باسترما پلو یکی از غذاهای لذیذ آستارا و اردبیل است که شبیه به ته چین است اما طعم آن کاملا متفاوت است، زیرا مواد باسترما پلو در وسط برنج قرار می گیرد و مشخص نیست. باسترما در زبان ترکی به معنای فشرده کردن است و در این پلو خوشمزه، گوشت یا مرغ را همزمان با پختن برنج می‌پزند.
باسترما پلو را می توانید با گوشت مرغ یا اردک هم تهیه کنید. از خواص گوشت اردک در طب سنتی می توان گفت که تند و دارای ارزش غذایی بالا در بین همه پرندگان است و چربی گوشت اردک ملین و تند است و گوشت اردک نیز به دلیل غنی بودن برای زنان باردار بسیار مناسب است. در مواد معدنی به ویژه آهن است. امروز یکی از غذاهای سنتی ایرانی باسترما پلو با اردک را به شما آموزش می دهیم. خودتان را تشویق کنید.

مواد اولیه تهیه باسترما پلو با اردک

برنج 3 پیمانه
اردک یا مرغ به میزان لازم
3 عدد پیاز
پودر گردو 1 پیمانه
رب انار ترش 1 ق
پاستا ازگیل 1 ق
رب آلو 1 اونس
10 عدد آلو خورش
15 گرم کره


پاسترالو لا

طرز تهیه باسترما پلو با اردک


مرحله 1: اردک را مرینیت کنید

ابتدا گوشت اردک را خوب بشویید سپس تمام رب های ذکر شده در دستور را با هم مخلوط کنید و فلفل سیاه را به گوشت اردک اضافه کنید و خوب ماساژ دهید سپس پیاز خلال شده را روی اردک بگذارید و چند ساعت (ترجیحا یک شب) بگذارید استراحت کنید. تا صبح برای از بین بردن بو.


مرحله 2: گوشت اردک را بپزید

بیشتر بخوانید  خاصیت بی نظیر گوشت و تخم اردک

در یک قابلمه نسبتا بزرگ (بسته به سایز گوشت اردک) آب بریزید تا بجوشد سپس پیاز را چند بار خرد کنید و کره و گوشت اردک را اضافه کنید و بگذارید گوشت اردک خوب بپزد و در حین پخت از آب خارج کنید. گوشت


مرحله سوم: مواد میانی را برای باسترما پلو آماده کنید

پیاز دوم درج شده در دستور را رنده کرده و بدون روغن در تابه تفت دهید تا آب پیاز گرفته شود سپس کمی روغن و گردو به آن اضافه کنید سپس چند عدد آلو با دانه های انار اضافه کنید که به آن لونگی می گویند که در داخل کیک می ریزند. اردک معده و تاخیر.


مرحله چهارم: باسترما پلو را بپزید

از عصر قبل به برنج نمک اضافه کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید و کف شرپا را کف شرپا مورد نظر قرار دهید و باسترما پلو را بپزید.در پایان در حال پخت، کمی کره روی برنج بریزید و در ظرف مورد نظر برگردانید.


طرز تهیه باسترما پلو

نکات کلیدی در تهیه باسترما پلو

  1. می توانید به جای اردک از مرغ استفاده کنید.
  2. می توانید اردک را با آب گوشت و پیاز بپزید.
  3. برای سرعت بخشیدن به پخت از قابلمه اسپرسو استفاده کنید.
  4. برای ته دیگ هم می توانید به دلخواه از مواد ته دیگ استفاده کنید.
  5. فقط می توانید از رب انار استفاده کنید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *