روش پخت شیرینی خانگی مخصوص بچه ها
این کوکی ها و شیرینی های خوشمزه مورد علاقه کودکان است. استفاده از رنگ های مختلف در این شیرینی ها، کودکانتان را به خوردن این شیرینی های خوشمزه ترغیب می کند و شکل آن ها، این شیرینی ها را متمایز از شیرینی های دیگر می کند. حتما امتحان کنید.
آموزش شیرینی های خانگی خوشمزه برای کودکان
1. طرز تهیه کیک آدم برفی شیرینی خانگی مخصوص کودکان
مواد لازم برای تهیه کیک آدم برفی:
-
دو قاشق غذاخوری شکر -
یک فنجان آرد -
یک عدد تخم مرغپ -
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر -
نصف قاشق غذاخوری وانیل -
چوب شور -
شکلات به میزان لازم -
یک عدد کیوی -
یک عدد پرتقال -
یک فنجان خامه -
یک چهارم فنجان شکر
مراحل تهیه کیک آدم برفی:
آرد را به همراه تخم مرغ و شکر در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. خمیر کیک را در کاغذهای روغنی مخصوص طبخ کیک یزدی ریخته و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این فاصله خامه را با شکر در مخلوط کن ریخته و تا به دست آوردن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. برای ساخت آدم برفی ها روی کیک، خامه را درون قیف مخصوص ریخته و آدم برفی را شکل دهید.
از تکه های شکلات و چوب شور برای ساختن دست، چشم، دهان، دکمه و کلاه آدم برفی استفاده کنید. از پرتقال و کیوی هم می توان شال گردن و بینی آدم برفی را درست کرد. کیک را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.
2. طرز تهیه دونات خانگی شیرینی عالی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه دونات خانگی:
-
تخم مرغ: 1 عدد -
شکر: یک هشتم پیمانه -
شیر ولرم: یک هشتم پیمانه -
آب: یک هشتم پیمانه -
خمیر مایه: یک و نیم قاشق مرباخوری -
کره: یک ششم پیمانه -
نمک: یک پنس -
آرد: حدود 2 پیمانه -
روغن جهت سرخ کردن -
پودر قند جهت تزیین
مراحل تهیه دونات خانگی:
یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم را مخلوط کرده و در ظرف قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل آید. تخم مرغ، شکر، کره آب شده و شیر را با همزن دستی مخلوط می کنیم.
تقریبا نصف پیمانه از آرد را داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را به مواد قبل اضافه کنید. بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد.
ظرفی را چرب کرده و خمیر را داخل ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. تقریبا 2 ساعت زمان می برد. روی کاغذ روغنی را آردپاشی کرده و بعد خمیر را روی آن باز کنید.
سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیر را قالب بزنید. بعد روی آن ها را با نایلون بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود.
داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود، بعد دونات را داخل ظرف قرار دهید تا با حرارت ملایم سرخ شود.
نکته: موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشان نخوابد.
بعد دونات را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و در آخر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی را بگیرد. موقع سرخ کردن دونات ها؛ حتما ظرف را کمی بالاتر از شعله گاز در دستتان نگه دارید و در حین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه را به حالت دورانی بچرخانید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ شوند.
3. طرز تهیه پنکیک کودک شیرینی مورد علاقه کودکان
مواد لازم جهت تهیه پنکیک کودک:
-
آرد سفید 120 گرم -
شیر 4/1 لیتر -
تخممرغ یک عدد -
مربا در صورت تمایل به میزان لازم -
نمک به مقدار خیلی کم
مراحل تهیه پنکیک کودک:
آرد و نمک را درون کاسهای الک کرده، وسط آن را گود کنید. تخم مرغ را در وسط آن بشکنید و بعد نصف شیر را اضافه کنید، سپس خمیر را 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود و به مدت یک ساعت بگذارید بماند.
تابه ای را با کمی روغن روی حرارت بگذارید، وقتی داغ شد به اندازه یک ملاقه از خمیر درون تابه بریزید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و ملاقه بعدی را بریزید.
حدود شش دقیقه بعد پنکیک به دست میآید که بهتر است لابهلای این پنکیک ها را مربا بمالید.
نکته: در صورت تمایل می توانید به جای مربا از پودر قند استفاده کنید.
4. طرز تهیه بیسکویت یویویی شیرینی خانگی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه بیسکویت یویویی:
-
کره ۱۲۵ گرم -
خاک قند الک شده یک چهارم فنجان -
وانیل ۱ قاشق چای خوری -
آرد ۱ فنجان -
آرد ذرت یک چهارم فنجان
مواد لازم برای تهیه کرم بیسکویت یویویی:
-
کره ۳۰ گرم -
خاک قند الک شده سه چهارم فنجان -
آب لیموی تازه ۱ الی ۲ قاشق چای خوری -
تمشک یا آلبالو به مقدار لازم
مراحل تهیه بیسکویت یویویی:
با استفاده از همزن برقی ابتدا کره را خوب بزنید و سپس خاک قند و وانیل را به آن بیفزایید و خوب با هم ترکیب نمایید. آرد را به همراه آرد ذرت الک کنید و آنها را به ترکیب کره اضافه نمایید. آنها را با سرعت پایین همزن فقط تا حدی به هم بزنید که با هم ترکیب شوند و خمیر صاف و یکدستی تهیه شود.
خمیر را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذهای شیرینی پزی یا روغنی بپوشانید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.
دستتان را کاملاً به آرد آغشته نمایید و از خمیر آماده شده، توپ های کوچک تهیه کنید. آن ها را داخل سینی فر، در فاصله ۵ سانتیمتری از هم بچینید. با استفاده از چنگالی که آن را به آرد آغشته نموده اید، روی توپ ها را فشار دهید تا به ضخامت یک سانتیمتر برسند.
بیسکوییتها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که رنگ آنها تغییر کند بعد از خارج نمودن آنها از فر، مدتی صبر کنید تا بیسکوییتها داخل سینی سرد شوند.
برای تهیه کرم، ابتدا کره را خوب بزنید و سپس خاک قند و آب لیموی کافی به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا کرم غلیظی تهیه شود. برای تهیه کرم تمشک یا آلبالو، نیمی از کرم تهیه شده را با تمشک (یا آلبالو) مخلوط کنید تا کرمی با رنگ صورتی ملایم و خوش رنگ به دست بیاورید.
کرم سفید یا صورتی را روی نیمی از بیسکوییتها بمالید و روی هر کدام از آنها یک بیسکوییت دیگر قرار دهید. حالا یویوها آمادهاند تا از شما پذیرایی کنند. میتوانید این بیسکوییت ها را به مدت ۵ روز و حتی بیشتر در ظرف در بسته ای نگه داری نمایید.
5. طرز تهیه شیرینی شکلاتی اسمارتیزی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکلاتی اسمارتیزی:
-
تخم مرغ 2 عدد بزرگ -
آرد همه منظوره ¾1 پیمانه -
شکر ½1 پیمانه -
اسمارتیز رنگی ¼1 پیمانه -
پودر کاکائو ¾ پیمانه -
کره 12 قاشق چایخوری وانیل -
½1 قاشق چایخوری -
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری -
نمک ¼ قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی اسمارتیزی:
کره را از یخچال بیرون می گذاریم تا نرم شود. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) داغ کنید و توری ها را در یک سوم بالایی و پایینی فر قرار دهید.
دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم در یک کاسهی بزرگ الک کنید. کره و شکر را در کاسه ی یک مخلوط کن رومیزی که سر همزن آن به آن متصل است بریزید و حدود دو دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا کمرنگ و پفکی شود.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی مخصوص برای کودکان تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید. وانیل را اضافه کنید و بزنید. سرعت را روی کم بگذارید و مخلوط آرد را اضافه کنید و بزنید. 1 پیمانه از اسمارتیزها را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
خمیر را با قاشق غذاخوری به فاصله ی 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر بریزید. ¼ پیمانه اسمارتیزهای باقیمانده را روی شیرینیها فشار دهید.
شیرینیها را 8 تا 10 دقیقه تا سفت شوند در فر بپزید و پس از گذشت نصف این زمان جای سینیها را با هم عوض کنید. بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه داخل سینیها روی توری فلزی خنک شوند سپس کوکیها را روی توریها قرار دهید و بگذارید کامل خنک شوند.
6. طرز تهیه شیرینی کدو تنبل خانگی مخصوص کودکان
مواد لازم برای تهیه شیرینی کدو تنبل:
-
2/5 فنجان آرد کیک -
1/5 فنجان کره -
1/5 فنجان شکر سفید -
1 فنجان پوره کدو تنبل -
1 تخم مرغ -
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر -
1 قاشق چای خوری جوش شیرین -
2 قاشق چای خوری دارچین -
1/5 قاشق چای خوری جوز -
1/5 قاشق چای خوری میخک -
0.5 قاشق چای خوری نمک -
1 قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم برای تهیه کرم روی کوکی:
-
2 فنجان پودر شکر -
3 قاشق غذاخوری شیر -
1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده -
1 قاشق چای خوری وانیل
مراحل تهیه کوکی کدو تنبل:
ابتدا برای تهیه کوکی کدو تنبل ابتدا گرمای فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز، میخک و نمک را مخلوط کنید.
در این مرحله در یک کاسه متوسط، 1٫5 فنجان کره و شکر سفید بریزید، پوره کدو تنبل، تخم مرغ و 1 قاشق چای خوری وانیل را به مخلوط کره و شکر سفید اضافه کنید و خوب بزنید.
آرد و موادی که قبلا مخلوط کرده اید در مخلوط کدو تنبل بریزید. سپس خمیر کوکی کدو تنبل تهیه شده را توسط قاشق غذاخوری در ورق های کوکی بریزید و روی آن را کمی صاف کنید.
مواد آماده شده را 15 تا 21 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت بگذارید کوکی کدو سرد شود. حال روی کوکی های سرد، با چنگال کرم بریزید.
برای تزیین می توانید کرم روی کوکی کدو تنبل را با ترکیب پودر شکر، شیر، 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده و 1 قاشق چای خوری وانیل تهیه کنید. در صورت نیاز شیر بیشتر به کرم اضافه کنید.
7. طرز تهیه کوکی پای شیرینی مورد علاقه کودکان
مواد لازم برای تهیه کوکی پای:
-
آرد: ۲۶۰ گرم -
شکر: ۱۹۰ گرم -
تخم مرغ: ۱ عدد -
کره: ۱۰۰ گرم -
وانیل: ۲ قاشق چای خوری -
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری -
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای فیلینگ (مغز وسط شیرینی):
-
شیر عسلی: ۱۵۰ میلی لیتر -
کره: ۲ قاشق غذا خوری -
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه کوکی پای:
کره را ۱ ساعت قبل از شروع به کار بگذارید بیرون از یخچال تا نرم شود و بعد با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید.
بعد خمیر را بگذارید داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه. برای فیلینگ همه مواد را مخلوط کنید بگذارید روی حرارت تا غلیظ و سفت شود و بعد بگذارید داخل یخچال تا خوب خنک و خمیری شکل شود.
از خمیر بیسکویت اندازه ۲ قاشق جدا کنید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با این خمیر می خواهیم برای پاپی هایمان گوش و دماغ و چشم درست کنیم.
بعد از خمیر ساده گوله هایی بزرگتر از گردو برمی داریم و داخلش از مایع فیلینگ می گذاریم و گردش میکنیم.
از خمیر قهوه ای گوله هایی کوچکتر از فندق جدا می کنیم و به شکل اشک درست می کنیم و با انگشت فشار می دهیم تا پهن شود و با فشار انگشت دو طرف کله پاپی هامون می چسبانیم.
همینطور برایش دماغ و چشم می گذاریم. بعد از تمام شدن کار همه پاپی ها را می چینیم در سینی فر که کاغذ روغنی در آن پهن کردیم، می گذاریم داخل فر که از قبل روی ۳۷۰ درجه سانتی گراد گرمش کرده بودیم به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزند. سپس آن ها را خارج نموده و اجازه می دهید تا خنک شوند.
آموزش پخت 8 نوع شیرینی خانگی فوق العاده در روزهای قرنطینه
10 شیرینی ویژه عید نوروز همراه با طرز تهیه آن ها