آشنایی با خواص جادویی آب قلم گاو و گوسفند
یکی از خوراکیهای معجزهگر رایج که به خاطر فواید خارقالعادهاش بسیار شناخته شده است، عصاره استخوان (آب قلم) است. چرا؟ زیرا فواید و خواص عصاره استخوان (آب قلم) بسیار پرشمار است.برای آشنایی با این خواص با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه عصاره مغز قلم
-
قلم گاو یا گوسفند -
سیر -
برگ بو
طرز تهیه مغز قلم
-
قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه -
بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید -
سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو -
تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید -
نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن -
بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم -
وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت -
رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و -
عصارشون رو پس بدن -
قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه -
اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده -
وقتی به این مرحله رسید مواد رو از -
صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه -
بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه -
ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده -
نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن -
عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید -
و فریز کنید.ولی چون همیشه یه لایه از چربی روی عصاره بسته میشه ،من اول تو یه ظرف -
میریزم و میذارم یخچال تا ببنده. بعد که سفت شد،لایه چربی و برمیدارم و عصاره رو -
برش میدم و بسته بندی میکنم -
بعد که لایه چربی و برداشتید به هر اندازه که مایل بودین ، عصاره رو برش بدین و داخل کیسه فریزر قرار بدین -
نکته : من یه پلاستیک فریزر رو از وسط -
نصف میکنم و تکه های عصاره رو روش میذارم و بسته بندی میکنم تا موقع استفاده -
براحتی عصاره از پلاستیک جدا بشه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی