مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور صحیح عصاره گیری از مغز قلم گاو و گوسفند مفید و خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آشنایی با خواص جادویی آب قلم گاو و گوسفند


یکی از خوراکی‌های معجزه‌گر رایج که به خاطر فواید خارق‌العاده‌اش بسیار شناخته شده است، عصاره استخوان (آب قلم) است. چرا؟ زیرا فواید و خواص عصاره استخوان (آب قلم) بسیار پرشمار است.برای آشنایی با این خواص با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه عصاره مغز قلم


  • قلم گاو یا گوسفند

  • سیر

  • برگ بو


طرز تهیه مغز قلم


  1. قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه

  2. بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید

  3. سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو

  4. تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید

  5. نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن

  6. بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم

  7. وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت

  8. رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و

  9. عصارشون رو پس بدن

  10. قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه

  11. اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده

  12. وقتی به این مرحله رسید مواد رو از

  13. صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه

  14. بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه

  15. ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده

  16. نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن

  17. عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید

  18. و فریز کنید.ولی چون همیشه یه لایه از چربی روی عصاره بسته میشه ،من اول تو یه ظرف

  19. میریزم و میذارم یخچال تا ببنده. بعد که سفت شد،لایه چربی و برمیدارم و عصاره رو

  20. برش میدم و بسته بندی میکنم

  21. بعد که لایه چربی و برداشتید به هر اندازه که مایل بودین ، عصاره رو برش بدین و داخل کیسه فریزر قرار بدین

  22. نکته : من یه پلاستیک فریزر رو از وسط

  23. نصف میکنم و تکه های عصاره رو روش میذارم و بسته بندی میکنم تا موقع استفاده

  24. براحتی عصاره از پلاستیک جدا بشه


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  ۱۱ خاصیت شگفت انگیز ماهی ساردین
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *